MARTA NEMA DLAKE NA JEZIKU Nakon škakljivog dokumentarca, sprema nešto još sočnije, uputila bezobrazno upozorenje! 22:02
,,BIO JE GRUB I TO MI SE DOPALO" Marta Stjuart se prisetila prvog sastanka sa bivšim mužem, zapalila mreže sočnim detaljima! 16:15
"TREBALO BI DA ODEM ODMAH U POLICIJU" Devojka gledala dokumentarac o istinitom zločinu, a onda ju je jedan detalj prenerazio 15:54
SELIN DION OBJAVILA DOKUMENTARAC Po prvi put otvoreno govori o retkoj bolesti, poslala snažnu poruku svojim fanovima 11:05
BEKAMOVI PUNI KAO BROD Njihov dokumentarac je najgledaniji, zapanjićete se kad čujete koliko su zaradili 13:29
ISTINA O SKANDALOZNOM RASKIDU ISPLIVAVA NA VIDELO Šakira snima dokumentarac o teškim trenucima nakon Pikeove prevare 10:42
SILVESTER STALONE OTVORIO DUŠU O PORODIČNOJ TRAGEDIJI Sina kog je izgubio svi pamte iz hit filma 13:02
STIŽE DOKUMENTARAC "THE SUPER MODELS" Naomi Kembel i Sindi Kraford će iz prvog lica otkriti sve tajne modne industrije 12:48
Alo/N.S. ZAMENILI JE SA POKOJNOM PEVAČICOM Jezivo, fotografija Kije Kockar završila u dokumentarcu o Kseniji Pajčin (FOTO) 09:45 Vip 0
NajŽena.rs ELIZABETA II GA JE ZABRANILA POSLE PREMIJERE: Sniman je dokumentarac o kraljevskoj porodici, evo šta se krije u ovom filmu 12:55
Alo/Đ.M. ĐEDOVIĆ JE ZAŠTIĆENI SVEDOK U DOKUMENTARCU O BAKI Marko se oglasio i sve detalje izneo javno, a onda otkrio i šta mu je Željko rekao 16:05 Vip 0
Alo/A.J. PRIZNAO DA JE UZEO NOVAC DA REKLAMIRA VELIKU PREVARU Nakon emitovanog filma o njemu, Baka Prase poručio: Sve je istina (VIDEO) 22:30 Vip 2
Alo/A.J. DOKUMENTARNI FILM O BAKI PRASETU Zaštićeni svedok tvrdi da ga je upoznao sa Veljom Nevoljom 20:55 Vip 0
Alo/A.J. POSLE OVOG FILMA NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Večeras u 20 sati premijerno izdanje prvog dela dokumentarca 'INTERNET NASILJE' o BAKA PRASETU! Jutjuberu SLEDI ROBIJA! 20:01 Vip 1
Tanjug/Alo.rs BRITANSKO MINISTARSTVO U STRAHU OD DOKAZA Vojnici ubijali zarobljenike i nenaoružane muškarce (VIDEO) 18:24 Vesti 0
Alo.rs/LJ.V. SENZACIONALNO! "Netfliks" snima seriju o Novaku u Australiji, filmska ekipa je već stigla u Melburn! 23:44 Sport 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ACA OBJAVIO POSLEDNJI STORI SAMO NEKOLIKO SATI PRE STRADANJA Veselio se sa drugarima u kafani, a onda se zakucao u drugi auto (FOTO+VIDEO) 10:02 Hronika 0
"NEMOJ DA MI PIPAŠ DETE, RODI SEBI PA GA PIPAJ!" Selena pokušala da pomogne povređenoj devojčici - onda je doživela ŠOK! 09:56 Vesti 0