DA LI JE ONA NORMALNA? Kejti Holms po ciči zimi nosi letnji detalj, bukvalno smo se smrzli kada smo je videli 15:37
KAPUT IZ SNOVA, NE TRAŽITE DALJE Bukvalno najmekši komad koji ćete ikada prebaciti preko sebe, savršeno greje tokom zimskih dana 13:14
SAVRŠENA TAŠNA ZA AKTIVNE ŽENE U njoj možete nositi šta god poželite, dovoljno je velika i lako se uklapa uz vaše omiljene autfite 09:10
OVAJ KAPUT MORATE DA IMATE Žuti dezen je san svih žena u Srbiji, izdužuje figuru i savršen je za jesenje vreme 11:30
DŽEMPER PO UGLEDU NA KEJTI HOLMS Glumica se godinama ne odvaja od ovog modela, ima print koji obožavaju sve žene 21:30
KEJTI HOLMS IZGLEDA KAO LUTKA U OMRAŽENIM FARMERKAMA Mamila poglede u uskom modelu, a majica nije ostavila ništa mašti na volju 11:00
U ŽIVOTU NEĆETE VIDETI MANJE ŠTIKLE Kejti Holms pozirala u omraženom modelu, ali njoj stoji perfektno, pogledajte ovaj momenat! 17:20
KEJTI HOLMS NE IZLAZI IZ KUĆE BEZ OVE TAŠNE Savršeno se kombinuje uz sve autfite, velika je i moderna, a boja prava za jesen 12:50
NEMA GREŠKE SA OVIM AUTFITOM Kejti Holms je predstavila fenomenalnu kombinaciju za prelazni period, nećete se ni znojiti ni smrzavati 15:00
ŠTA JOJ SE DESILO? Poznata glumica s ogromnom modricom ispod oka i natečenim licem, pokušala sve da sakrije 11:05
NEMA GREŠKE SA OVOM KOŠULJOM Kejti Holms pokazala kako voli da je kombinuje, njen autfit je idealan za letnje vrućine 19:05
KEJTI HOLMS IMA NAJLEPŠE BALETANKE Mamila poglede u njima tokom posete Parizu, ovaj par mora da ima svaka žena! 12:56
KOSA U BOJI KARAMELE Kejti Holms izvukla prelepe pramenove koje žele sve žene, idealni su za leto 18:30
BALETANKE KOJE NOSI KEJTI HOLMS SU HIT Elegantne, praktične i udobne u isto vreme, uklapaju se uz sve autfite 14:45
STIL KOJI VAM TREBA OVE SEZONE Kejti Holms je predstavila idealnu kombinaciju za lepo vreme, svima će pristajati 11:50
FARMERKE KOJE OBOŽAVAJU POZNATI Nose ih svi od Megan Markl do Kejti Holms, izdužuju noge i kombinuju se fantastično! 17:10
KEJTI HOLMS IMA NAJLEPŠE PANTALONE Elegantne su i praktične u isto vreme, lako se kombinuju uz sve, morate da ih imate! 21:30
HALJINA KOJU NOSI KEJTI HOLMS JE PUN POGODAK Sve žene moraju da je imaju u svom ormaru ove sezone, stoji kao salivena! 17:10
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
STRADAO VOZAČ SMRSKANOG AUTOMOBILA Detalji teške saobraćajke u centru Paraćina (VIDEO) 07:58 Hronika 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0
"MORA SUNCE DA IZAĐE POSLE KIŠE" Aleksandar Miljković o Partizanu, uspehu TSC-a, kapitenskoj traci u Jermeniji... 07:00