KARLEUŠA SE SASTALA SA LJUDIMA IZ METE Instagram profil nije uklonjen zbog peticija, evo šta su dogovorili: "Bili su šokirani" 09:33 Vip 0
"AKO TREBA, OTVORIĆU NOVI NALOG NA INSTAGRAMU" Prošlo je mesec dana otkako su Jeleni Karleuši ugasili profil, jedna stvar joj je posebno bolna! 08:50 Vip 0
KARLEUŠA PRVI PUT O GAŠENJU INSTAGRAM PROFILA Svi strahuju koji je sledeći potez pop dive: "Kad lav dohvati hijenu i otkine joj glavu" 12:00 Vip 0
VESNA ZMIJANAC JAVNO PODRŽALA JELENU KARLEUŠU Nakon gašenja Instagram profila udarila jako: Sloboda joj je uskraćena! 13:50 Vip 1
JEDVA JE DOČEKALA DA SE SLADI Severina likuje zbog gašenja Karleušinog profila, sramnim potezom je rekla sve! 18:17 Vip 4
ŠTA ĆU SADA DA VAM RADIM! Karleuši udarili i na ćerku, evo šta se desilo pre gašenja njenog Instagram profila! 14:55 Vip 0
"VRATIĆE SE KROZ PAR DANA JOŠ JAČA" Fanovi u neverici zbog gašenja profila Jeleni Karleuši: Uvek su nam bolji oni koji pljuju Srbiju! 14:41 Vip 2
V. V. INSTAGRAM PRVA POMOĆ ZA RADOZNALE SENIORE Kako da postavite profilnu fotografiju 19:10 Razonoda 0
Alo/N.S. MILJANA SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK Kulićeva pokazala da više nije ona stara, objavila fotku, komentari samo pljušte (FOTO) 07:20 Vip 1
alo.rs/S.Ć. OVE STVARI ODMAH OBRIŠITE SA FEJSBUKA Ako ih slučajno imate, mogli biste biti u velikom problemu 13:00 Razonoda 0
Alo.rs/I.L. VUČIĆ POD LUPOM Koga sve prati predsednik Srbije? Na spisku neočekivana imena 20:09 Vesti 16
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
UBIJENA MLADA NA VENČANJU! Mladoženja ranjen pregazio JEDNOG od ubica, UŽAS zavio Francusku u crno! 21:31 Vesti 0
NEKOME ĆE DA "PADNE MRAK NA OČI" OVOG LETA, NEMA NIŠTA OD RADOSTI 1 horoskopski znak će da prođe kroz pakao, ostaje bez para i ljubavi 22:02