MUK NA RTS Kada se ona pojavila sve je stalo, svi ućutali kad su čuli njeno ime i prezime (VIDEO) 08:10 Vip 0
DOĆI ĆU GOLA! Zbog takmičarke nastao haos u Zvezdama Granda, pojavila se ovakva na sceni, žiri oštro reagovao! 11:25 Vip 0
TAKMIČARKA ZVEZDA GRANDA PLAKALA KAO KIŠA NA BINI Članovi žirija se posvađali zbog nje i napravili skandal, a komentari su bili surovi 09:20 Vip 0
TAKMIČARKI POZLILO NA BINI Učesnica Zvezda Granda nije znala šta je snašlo: Bilo je napeto 13:15 Vip 0
Alo/A.J. ĐORĐE DAVID OPTUŽEN ZA UZIMANJE MITA Evo šta je bivša takmičarka imala da kaže o svom nekadašnjem mentoru! 16:40 Vip 0
Alo/E.B. SVI U ZVEZDAMA GRANDA ZANEMELI ZBOG TRANSRODNE PEVAČICE I SAŠE POPOVIĆA Ona mu tokom nastupa prišla i flertovala s njim, njegova reakcija frapirala, sve izašlo u javnost (VIDEO) 21:07 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO NIJE SMELA Žestoke kritike na račun takmičarke koja je pokušala da iskopira Saru Jo u Zvezdama Granda, ovo joj se desilo na sceni 22:50 Vip 0
Alo/A.J. NE PUŠTA ME NA MIRU, TO JE PAKAO Bivša takmičarka progovorila o saradnji sa Đorđem Davidom 11:00 Vip 0
Alo/J.J. ZNALA SAM DA NEĆE BITI LAKO Oglasila se takmičarka koju je žiri Zvezde Granda izvređao, evo kakve su njene emocije sada 16:07 Vip 1
Alo/A.M. MOJE VREME TEK DOLAZI! Oglasila se učesnica "Zvezde Granda" nakon što je napustila takmičenje zbog uvreda! (FOTO) 16:10 Vip 4
Alo/J.M. DECA SU PLAKALA, POSTOJI I SNIMAK! Ksenija osula paljbu na Kristinu zbog ovoga i brutalno je osudila! 21:40 Vip 0
Alo/J.M. DEJANA JE PRESEKLA! Deletićeva rešila ko je treći nominovani za izbacivanje iz Bara! 15:15 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE TREBALO DA SE POJAVIM! Takmičarka šokirala izjavom u Zvezdama Granda, žiri veoma burno reagovao, umešala se i Marija! 08:31 Vip 0
Alo/I.G. ROKERU POPUSTILE KOČNICE! Đorđe David urlao na takmičarku, odmah usledila reakcija na ovakvo ponašanje! 09:46 Vip 1
Blic/Alo.rs/D. I. ŽELIM DA SE VIDIM SA SAŠOM Takmičarka u Zvezdama Granda bila primorana da obriše video, a sada otkrila da li su hteli da je diskvalifikuju! 19:06 Vip 0
Alo/Đ.M. POPOVIĆ ZBOG NJE KRŠI OZBILJNA PRAVILA Nastupila je na Beoviziji, a sada je svoje pevačko umeće odlučila da pokaže u Zvezdama Granda! 16:09 Vip 1
Scandal/Alo.rs/D. I. SNEŽANI ĐURIŠIĆ UPUTILI PRETNJE! PEVAČICI POSLALI PORUKU Reaguj da mi ne reagujemo! 08:12 Vip 0
Alo.rs/M.A. ŽIRI SE SLEDIO Takmičarka "Zvezda Granda" na sceni se pojavila sa zmijom oko struka, Ana Bekuta i Viki bile pred slomom živaca (FOTO) 08:50 Vip 2
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
SAD I UKRAJINA POTPISALE SPORAZUM O MINERALIMA Kijev želi da učvrsti podršku predsednika Donalda Trampa 00:26 Vesti 0
OPOZICIJA IMA 1 ODSTO! Najšokantniji snimak sa plenuma na Pravnom: Evo šta blokaderi foteljaši zaista misle o opoziciji! 21:12 Vesti 22
VREME JE ZA NOVI POČETAK Ova 2 znaka će profitirati u četvrtak, 1. maja, sledi im neviđena transformacija 22:02