"PEVAČICE NE RAZLIKUJEM, SVE SU ISTO IZOPERISANE" Cakana žestoko potkačila koleginice, nije birala reči! 19:17 Vip 0
PREVIŠE LIČE, NEMA TU AUTENTIČNOSTI Mia Borisavljević žestoko oplela po koleginicama, pevačica nije birala reči! 11:31 Vip 0
"OBUKU KRATKE RUKAVE, A CELULITKINJE OVOLIKE!" Pevačica udarila na koleginice, evo šta joj sve smeta kod njih 06:30 Vip 0
KOLEGINICA HTELA DA JOJ OTME MUŽA? Branka Sovrlić konačno otkrila istinu, priznala sve što je dugo krila 17:33 Vip 0
ŠABAN O NJOJ NIKADA NIJE GOVORIO Ovu ženu je obožavao, redovno je vodio u provod na muziku 19:49 Vip 0
PRIJA OTKRILA DA LI JOJ KOLEGINICE JURE MUŽA: Postoje neke priče, nije mi bilo ni lako, ni svejedno... 17:03 Vip 0
DUŠICA I ANA POSTALE NERAZDVOJNE Osim što rade zajedno, sada su otišle i korak dalje, evo o čemu se radi 18:22 Vip 2
"ZAR TOLIKO PONOSA NEMAJU?" Sprkinja usijala društvene mreže, otkrila šta joj koleginice svakodnevno rade (FOTO) 19:50 Vesti 0
OVE DVE PEVAČICE SU ISPALILE PRIJU Nisu se pojavile na njenom koncertu u Zagrebu, a evo šta im je Aleksandra javno poručila 13:30 Vip 0
Alo/A.J. LEPA LUKIC POTREŠENA Pevačica zabrinuta za zdravstveno stanje Vesne Zmijanac: Mlađa je od mene, ali bolest ne bira godine! 18:41 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "NAJVIŠE SAM SE RAZOČARALA U NJU" Aleksandra Bursać progovorila o ratu sa Mladenovićkom, ovo je razlog prekida prijateljstva! 20:10 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. PEVAČ ISKRENO O KOLEGINICAMA KOJE SU SE PODVRGLE PLASTIČNOJ HIRURGIJI Ljuba Perućica izdvojio baš ovu ženu za koju smatra da je najlepša na estradi 09:40 Vip 0
Republika/Alo/N.D. "NISAM SE PREKO KREVETA GURALA NA ESTRADU" Nada Topčagić progovorila o mlađim pevačicama, pa otkrila šta sve rade zarad karijere 09:10 Vip 0
Alo/A.J. SADA JE SVE JASNO Ceca ovim gestom pokazala u kakvim je odnosima sa Ivanom Peters, ono što je joj je priredila iznenadiće mnoge 18:37 Vip 0
Espreso/Alo/N.D. POTKAČILA KOLEGINICE Jami ne prestaje da izaziva, neće više nikome da ćuti, pevačicama poručuje ovo! 16:05 Vip 0
Alo/N.D. "TO JE PITANJE ZA OVE SVETICE U POKUŠAJU" Nataša Bekvalac žestoko odgovorila Katarini Grujić: Nikad se nisam prodavala za poštenu! 10:10 Vip 0
Alo/B.S. MALO KO JE OVO OČEKIVAO Aleksandra Mladenović progovorila o kolegama sa estrade Za Priju nije štedela reči, a ovaj kolega nije dobro prošao 15:55 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "ZLE SU, KAČE SE ZA MENE" Dara Bubamara oplela po koleginicama: Spletkare zbog nedostatka muževa 13:45 Vip 0
Alo/N.D. OVO JE PRAVA ISTINA Milica Todorović progovorila o odnosu sa Milicom Pavlović, pričalo se da se ne podnose, a sada je sve jasno 09:45 Vip 0
Pink/Alo/B.S. ONA MI JE BILA JEDINA KONKURENCIJA Snežana Babić otkriva sa kojom koleginicom se takmičila koja će više nastupa da ima 10:55 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE VOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0