PRETILI PALJENJEM LOKALA UKOLIKO IM NE DA NOVAC Policija uhapsila dve osobe zbog iznude 14:01 Hronika 0
HAPŠENJE U BAČKOJ PALANCI Došli mu ispred kuće i tražiili 100 000 evra ili će neko od njegovih da nadrlja 14:49 Hronika 0
PRETIO OŠTEĆENOJ I NJENOM SINU: Zatražen pritvor za Banjalučanina zbog zelenaštva i iznude novca 12:57 Vesti 0
TINJEDŽERU POZAJMIO NOVAC PA GA MALTRETIRAO ZA KAMATU Uhapšen nasilnik koji se tereti za iznudu i nanošenje povreda 13:30 Hronika 0
V. Popović OTMICA KINESKOG TRGOVCA NA NOVOM BEOGRADU Napao zemljaka elektrošokerom i nožem, pa njegovom ocu tražio preko 30.000 evra 12:44 Hronika 0
V. Popović STRAVA U KRALJEVU! Maskirani, sa nožem i pištoljem u rukama tražili ženi novac i pretili joj pred decom 15:11 Hronika 0
M. Jovanović MUP APELUJE Prevaranti haraju Srbijom, ako ste među žrtvama javite se odmah policiji 14:11 Hronika 0
Alo!/Mediji NAJNOVIJI DETALJI O OTMICI STEFANA NA VRAČARU Evo zbog čega su njegovi otmičari nakon hapšenja završili na VMA! 12:14 Hronika 0
Alo!/Informer.rs POLICIJA UHVATILA OPASNOG IZNUĐIVAČA Oteo žrtvi na osnovu navodnog duga 42.000 evra, kuću i zemlju! 12:17 Hronika 0
Alo!/Mediji PESNIČILI MLADIĆA I TRAŽILI MU NOVAC Uhapšeni Vlasotinčani zbog iznude u pokušaju 18:30 Hronika 0
Mediji/Alo! UHAPŠENA DVOJICA POŽAREVLJANA Pokušali da iznude 2.500 evra, određen im je pritvor 17:05 Hronika 0
Mediji/Alo! ZRENJANINSKA POLICIJA UHAPSILA ZELENAŠE Pozajmili 20.000 iznudili milion, određen im pritvor! 15:58 Hronika 0
Mediji/Alo!/M.J. POTVRĐENA PRESUDA Dve godine zatvora za pokušaj iznude novca od fudbalera novosadske Vojvodine: Devetaku tražio 40.000 evra! 17:49 Hronika 0
Alo.rs/Tanjug UPRAVA CARINA, UPOZORAVA Internet prevare vrebaju Srbijom - ne nasedajte na ove poruke 13:38 Vesti 0
Mediji/Alo!/M.J. MUŠKARAC JE NA ENGLESKOM JEZIKU TRAŽIO NOVAC Policija identifikovala mladića koji je napao sina Viki Miljković! 15:01 Hronika 0
Kurir/Alo/E.N. PRIJATELJI STRAHUJU DA JE OTET Ivan iz Paraćina za kojim se traga je dobrog materijalnog stanja, sumnja se na iznudu novca 12:22 Vesti 0
Alo/E.N. HAPŠENJE U NIŠU Mladići od poznanika pokušali da iznude novac, pretukli ga i golog ostavili na livadi 11:14 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31