LJUDI VRIŠTE, TUMARAJU PO DOMU I ČEKAJU SPASENJE! Stravične scene iz staračkog doma, bakama i dekama blatnjava voda došla do struka! (VIDEO) 14:21 Vesti 0
BEOGRAĐANKA SMESTILA BOLESNOG OCA U DOM, I GORKO ZAŽALILA "Nikad sebi ne mogu oprostiti, njegove suze pamtiću do groba" 06:00 Vesti 2
"NEMOJ SAMO OVDE DA MI NAPRAVIŠ NEŠTO" Masovni ubica iz staračkog doma ušao u kafanu, konobarica hladna ko špricer odmah krenula u akciju 19:42 Vesti 0
BAKA (92) ZBRISALA IZ STARAČKOG DOMA Za samo 20 sekundi preskočila odradu od 2 metra i dala se u beg 06:41 Razonoda 0
NEVEROVATNA SUPER BAKA! Snimak pokazuje trenutak kada je 92-godišnjakinja pobegla iz doma za stare (VIDEO) 06:00 Vesti 0
BAKA I DEKA SE VENČALI U STARAČKOM DOMU: Venčao ih sveštenik Aleksandar Praščević pred svedocima (VIDEO) 22:41 Vesti 0
BRIGA O BOLESNOJ MAJCI MI JE UNIŠTILA ŽIVOT Svanulo mi je tek kad je otišla, priča ove žene rasplakala sve 20:16
ZA LJUBAV NIKADA NIJE KASNO Siniša (86) i Bosiljka (82) su se venčali u staračkom domu i imaju važnu poruku za mlade 13:37 Vesti 0
HOROR U STARAČKOM DOMU Zaposlena udara staricu (93) prljavom pelenom, pa je davi golim rukama! 16:33 Vesti 0
SAMO ŠTO SU SELI DA KLOPAJU, ETO MRTVACA Štićenicima staračkog doma preseo ručak - Tokom obroka proterali kovčeg s njihovim prijateljem 21:26 Vesti 0
KAD SAM SUPRUGA SAHRANILA IZABRALA SAM DOM U KOJI ĆE DA ME SMESTE I stari i mladi slušaju reči ove bake (81) 06:00 Vesti 0
POPULARNA STARLETA RADILA U STARAČKOM DOMU Posle prozivki na njen račun otkrila javnosti nepoznate detalje o svom životu 08:15 Vip 0
OGLASIO SE PIO FOND Evo šta će se desiti sa penzijom ako odlučite da odete u starački dom 12:44 Vesti 0
OTKRIVEN UZROK POŽARA U STARAČKOM DOMU Pre tri godine na njega bačena bomba iz opomene vlasniku (FOTO) 10:43 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22