OPASNO PO ŽIVOT Ako ovo radite kada ste prehlađeni rizikujete da budete zaraženi kobnom infekcijom, više štete nego koristi 10:15
"SLOMIO MI JE NOS, IMALA SAM RUPU" Dragana Mitar na operaciju dala 11.000 evra, ali tu se ne zaustavlja! 12:20 Vip 0
ŽENA JOJ JE DOBACILA KOMENTAR NA RAČUN NJENOG NOSA USRED PRODAVNICE Devojčina reakcija se prepričava, ono što je usledilo raspametilo je mnoge 10:25
OKOMILI SE NA NJU DA PRIZNA ŠTA JE RADILA OD ESTETSKIH KOREKCIJA Viktorija Bekam konačno priznala da li je operisala nos 19:57
NIJE PREHLADA, A NI ALERGIJA Evo zašto vam stalno curi iz nosa, mnogi ignorišu znake upozorenja 12:50
NEKO VAS JE SLAGAO Evo šta se stvarno dešava sa našim nosom i ušima kada ostarimo, nije ono što mislite 10:05
NOS VAM JE U KVARU? Naučnici otkrili više od 100 zdravstvenih stanja povezanih sa gubitkom čula mirisa, jedno ne smete ignorisati 18:04
HITNO OPERISAN STANISLAV KROFAK! Učesnik Elite u zavojima, poslao poruku iz bolnice, evo šta mu se desilo 10:14 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA ZADRUGARKE SA FANOVIMA Otkrila zašto operiše nos, a kad su je pitali za sina, napravila skandal 18:11 Vip 0
NISAM MOGLA SAMA DA USTANEM IZ KREVETA Našoj influenserki (23) lice prekriveno flasterima, poznato šta se desilo 07:20 Vip 0
HTEO JE DA MI POLOMI NOS, SHVATIO SAM DA NIJE ŠALA Miloš Biković progovorio o susretu sa poznatim glumcem 14:11 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ OPERISALA NOS Ostvarila jednu želju sa spiska, evo šta još planira da promeni na sebi 13:55 Vip 0
SEVERINA POD NOŽ OTIŠLA PRVI PUT SA 20 GODINA! Javno je priznala samo jednu operaciju, a evo šta je sve radila na sebi 07:00 Vip 0
CEO INTERNET JOJ SE SMEJE Devojka pokušala da SUZI NOS, a onda su stvari krenule po zlu (VIDEO) 11:30 Razonoda 0
EKSTREMNE OPERACIJE OD 100.000 DOLARA! Ovo je prva žena kojoj su ODSEKLI nos, neće vam biti dobro kad je vidite (FOTO/VIDEO) 11:40 Razonoda 0
NE VERUJTE SVEMU ŠTO VIDITE NA TIKTOKU Žene ovim trikom tvrde da menjaju oblik nosa, stručnjaci upozorili na opasnost 12:14
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
IAKO TEŠKO PRIMETNI, OVI SIMPTOMI SE PRVI OSETE KOD MOŽDANOG UDARA Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju 20:45