NEVEROVATAN SUSRET NA AERODROMU Urnebesna fotografija Đanija i Dončića zapalila internet! (VIDEO) 14:05 Vip 0
ĐANI HITNO MORAO U BOLNICU Porodica Uskrs provodi bez njega, Slađa otkrila u kakvom je stanju 13:20 Vip 0
VELIKI PETAK U DOMU ĐANIJA Slađa ofarbala više od 80 jaja i to najstarijom tehnikom, ne zna se koje je lepše (FOTO) 11:40 Vip 0
ESTRADA ZANEMELA ZBOG TRAGEDIJE U SEVERNOJ MAKEDONIJI Pevači ujedinjeni u bolu, poruke kidaju dušu! 10:45 Vip 0
SLAĐA I ĐANI STIGLI U SRBIJU Pevač nakon operacije iscrpljen, na aerodromu izjavio samo jedno 17:33 Vip 0
"NISAM SIGURNA DA ĆE MOĆI..." Slađa otkrila detalje o Đaniju, evo šta ga čeka nakon izlaska iz bolnice! 10:24 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA ĐANIJA IZ BOLNICE Folker pokazao u kakvom je stanju nakon operacije, u posetu mu došao ovaj kolega (FOTO) 09:30 Vip 0
ĐANI HITNO OPERISAN! Slađa van sebe, oglasila se i otkrila u kakvom je stanju pevač: "Loše sam" 17:02 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ NOVU GODINU PROSLAVIO SA ĐANIJEM Pevač mu ispunio želju, opisao i kako je tada izgledao: "Borim se sa životom" 20:12 Vip 0
"ŠOKIRAN SAM I BEZ REČI" Slađa i Đani van sebe zbog smrti Saše Popovića: Veliki udarac za muzičku scenu! 00:20 Vip 0
SLAĐA ZA ALO OTKRIVA KOLIKO ĆE DA KOŠTA ĐANIJEVA OPERACIJA: "Ako nemate osiguranje i prijatelje..." 19:25 Vip 0
ĐANI TRANSPORTOVAN ZA SRBIJU Evo u kakvom je stanju nakon teške povrede, čeka ga operacija! 09:10 Vip 0
ĐANI PLAĆA POREZ KAO NEČIJU GODIŠNJU PLATU Ovo je njegova imperija, broj stanova će vas zaprepastiti (FOTO) 08:35 Vip 0
"OTKAZUJEMO SVE NASTUPE" Nakon Đanijeve užasne povrede hitno se oglasio njegov menadžer i saopštio loše vesti! 02:00 Vip 1
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
LJUDI MASOVNO DOLAZE U PIONIRSKI PARK ZA PRVI MAJ! Tu su da podrže studente koji hoće da uče! (VIDEO) 13:02 Vesti 0
CVETAĆE SVE DO OKTOBRA AKO IH PRAVILNO GAJITE Kako da na terasi imate najlepše petunije, sve komšinice će vam se diviti 15:04