SKANDAL! ĐANI SE LJUBI SA MUŠKARCEM Svima je poznat, ovakve scene niko nije očekivao, saznalo se sve o njihovom odnosu (VIDEO) 09:15 Vip 0
"NIJE ZNAO DA JE BOLESTAN" Pevač slomljen zbog Palmine smrti, nije imao snage ni da se javi! 22:40 Vip 0
ĐANI JAVNO PODRŽAO KARLEUŠU! Pevač odmah reagovao nakon razvoda, Jelena nije krila oduševljenje 16:14 Vip 1
ĐANI I DESINGERICA NAPRAVILI HAOS NA PINKU Ovakvo ponašanje do sada nije viđeno, šokirali gledaoce u programu uživo 19:20 Vip 0
SLOBA RADANOVIĆ OPET PROZIVA KOLEGE I KOLEGINICE Skandal nakon zabave sa Olimpijcima ne prestaje: "Tamo su došle..." 18:43 Vip 2
"ZNAM CELU PRIČU, SAMO NEKA ONA PLJUJE" Slađa Trajković odgovorila na prozivke Sandre Afrike! 13:00 Vip 0
"KUPITE ĐANIJU BUKVAR, OVO JE SRAMOTA" Folker reagovao na obnaženu fotku Karleuše, napisao je tri reči i izazvao haos 18:30 Vip 2
PRVO OGLAŠAVANJE PEVAČICE KOJU JE ĐANI POTKAČIO! Skandal se nastavlja, umešala i nju: "Očigledno ima vremena!" 16:10 Vip 0
NIJE ĐANI JEDINI KOJI JE ZABORAVLJEN NA PROSLAVI OLIMPIJACA! Folker se prvi put oglasio, skandal u najavi: "Nije fer, zvali su nas!" 22:37 Vip 0
VIDELA SAM DA JE ĐANI BIO TU, ŽAO MI JE! Prvo oglašavanje Milice Pavlović nakon haosa sa folkerom, priznala šta se desilo na proslavi 18:46 Vip 0
NISAM ČISTAČICA DA PEVAM U SEDAM UJUTRU! Đani nastavlja da besni nakon žurke sa olimpijcima, sada su na meti oni! 18:08 Vip 0
TU SU NAŠE FINE GOSPOĐICE KOJE PEVAJU, ĐANI JE BESAN! Folkerova supruga kivna nakon fijaska na proslavi olimpijaca, prozvala pevačice 15:35 Vip 1
SAZNALO SE KO ĆE SVE PEVATI NA PROSLAVI NAŠIH OLIMPIJACA! Vrh estrade, spisak je nikad veći, a nju definitivno niste očekivali! 23:05 Vip 0
POZNATA PEVAČICA STIGLA NA ŽURKU KOD SPORTISTA! Tu je i ovaj folker, pokušao da izbegne medije, očekuje se i njen dolazak 22:50 Vip 0
VODITELJ PINKA UHVAĆEN NA JAHTI SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM! Imućan je i zna ga ceo Balkan, ni ne slutite o kome je reč 12:30 Vip 1
"ĐANI TRI DANA BEZ PRESTANKA MOŽE DA VUČE CRTE" Popularni pevač šokirao izjavom, raskrinkao pola estrade! 13:05 Vip 0
FRAPIRAĆETE SE KADA PROČITATE KOJI BROJ CIPELA NOSI ĐANI! Hit detalj o pevaču sigurno niste znali, a tek koliko je visok! 09:55 Vip 0
ĐANI PLAČE ZBOG GOLA LUKE JOVIĆA! Pevač na tribinama lije suze, nije mogao da suzdrži emocije, pojavio se snimak 11:55 Vip 0
PEVAČ OTKRIO DETALJE IZ BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ Kolega javno raskrinkao pevačicu i Tonija, evo šta kaže o njihovom razvodu! 11:10 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
STIŽE NAM SNEG, PADAĆE TRI DANA Ledeni talas na vratima Srbije, SAMO ŠTO NIJE, OVDE ĆE BITI POLA METRA SNEGA 14:24 Vesti 0
MOJ SADAŠNJI MUŽ ŽELI DA SE ODREKNEM SVOG SINA IZ PRETHODNOG BRAKA Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako 13:34
OPUSTOŠILI HUMSKU Otkriveno koliko je Partizan potrošio na igrače za sedam godina i koliko crno-beli još duguju 14:23