PLJUVALI SU ME I ŠUTIRALI Naša pevačica sa 17 godina pevala na ulici, prošla kroz pakao, a život joj se peko noći preokrenuo 12:15 Vip 0
PLJUVALI SU ME NA ULICI, OSEĆALA SAM SE KAO SMEĆE! Pevačica preživljavala pakao, a onda joj se život promenio preko noći! 08:15 Vip 0
SVI SA MAMINE STRANE SU GLUVONEMI! Bolna ispovest Zorje Pajić: Nikada nisu mogli da dožive moju muziku do kraja 08:15 Vip 0
ZORJA ĆE PREDSTAVLJATI NEMAČKU NA EVROVIZIJI? Društvene mreže gore, fanovi u šoku komentarišu izjavu pevačice 18:49 Vip 0
ISTA SANJA VUČIĆ! Haos pred PZE, takmičarku napali da je iskopirala koleginicu, obe se hitno oglasile 20:25 Vip 0
DA LI STE ZNALI PRAVO IME ZORJE PAJIĆ? Pevačica se zapravo ne zove tako, evo šta joj piše u ličnoj karti 12:00 Vip 0
ZORJINA PESMA SA BEOVIZIJE KRIJE DUBOKU PORUKU Pevačica sve otkrila javno, razlog je mnoge rasplakao! 07:45 Vip 0
PROGNOZE KLADIONICA POSLE DRUGOG POLUFINALA PZE Njih pet su glavni favoriti, ali ona ubedljivo vodi! 11:53 Vip 0
ZORJA POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE Pevačica otkrila detalje priprema za PZE tik pred početak programa 21:51 Vip 0
ZORJA BRUTALNO ODGOVORILA KARLEUŠI Prošla u finale PZE, pa se osvrnula na Jelenin komentar, ovo je mnoge iznenadilo! 10:35 Vip 0
PLJUVALI SU ME NA ULICI, OSEĆALA SAM SE KAO SMEĆE: Pevačica preživljavala pakao, a onda joj se život promenio preko noći! 12:30 Vip 0
Alo/M.V. NA KORAK OD DEPRESIJE Potresna ispovest pevačice ledi krv u žilama, priznala da je želela da odustane od svega 13:20 Vip 0
Alo/N.S. NAUČILA SAM DA SE NOSIM SA TIM Zorja Pajić o zdravstvenom problemu sa kojim se bori godinama 21:25 Vip 0
N. K. VREĐALI SU ME, PSOVALI I SE*SUALNO UZNEMIRAVALI Zorja Pajić u emisiji Alo! naslovna progovorila o traumama s početka karijere 07:00 Vip 0
Blic/Alo/N.S. PROBUDIO MI SE MAJČINSKI INSTINKT Pevačica Zorja Pajić priznala kakve planove ima za budućnost, pa otkrila šta nas očekuje 07:55 Vip 0
Alo/N.S. TO JE BILO NEŠTO ŠTO NISAM ŽELELA Zorja Pajić otkrila detalje zašto je odbila Milijevu pesmu 11:11 Vip 0
Alo/N.S. VEROVALA SAM LJUDIMA OKO SEBE Zorja Pajić otvorila dušu, pa se prisetila svog učešća u takmičenju 15:26 Vip 1
Alo/J.M. PREOKRET NA KLADIONICAMA ZA PESMU EVROVIZIJE! Lukas, Konstrakta ili Sara Jo, biće napeto do samog završetka takmičenja! 17:15 Vip 0
Blic/Alo/J.M. U ZVEZDAMA GRANDA SMO SVI BILI JEDNAKI! Zorja otkrila po čemu se razlikuje Beovizija i zašto je imala tremu! 17:18 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57