ZORICA BRUNCLIK NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Otkrila javno kakvo je zapravo stanje u braku: "Tražio mi je razvod, odbila sam" 07:00 Vip 0
KEMIŠ GURA NOVČANICE ANI BEKUTI U DEKOLTE Hit snimak sa veselja, svi pričaju o reakciji Zorice Brunclik 11:38 Vip 0
GOCI TRŽAN KOLEGINICA POSLALA IZNENAĐENJE! Pevačica ostala bez teksta, odmah se oglasila i otkrila ko je u pitanju 19:41 Vip 0
ZORICA I KEMIŠ PRAVE SVADBU! Pevačica isplanirala sve, ceremonija će se održati na poseban datum! 10:20 Vip 0
MIROLJUB I JA GOLI, A KUČE MI POKRIVA INTIMU: Zorica Brunclik šokirala izjavom, o ovome nikada nije pričala 22:15 Vip 0
NE ZNAM DA LI ĆU PEVATI, ALI ĆU SIGURNO PLAKATI: Zorica i Kemiš organizovali punoletstvo svojoj prvoj unuci, evo šta je rekla ponosna baka 21:30 Vip 0
ZORICA I SAŠA NAPRAVILI HAOS NA VESELJU Sofronijević proslavio rođendan uz Kemiševu harmoniku, leti bakšiš na sve strane! 10:15 Vip 0
ŠTA DOČEKASMO, SEĆAM GA SE KAO SLATKOG DEČAKA! Kemiš nem od tuge za preminulim Aleksandrom, scene sa groblja kidaju dušu! 13:57 Vip 0
M.Vučković/E.Biberović GLAMUROZNO SLAVLJE U PORODICI ZORICE I KEMIŠA POVODOM KRŠTENJA UNUKE Pevačica otkrila na koga je muzikalna i koju narodnu pesmu obožava! (VIDEO) 16:23 Vip 0
Alo/M.V. ISPLIVALE DO SADA NEVIĐENE FOTKE ZORICE BRUNCLIK! Pevačicu bi malo ko prepoznao, fanovi ostali u šoku (FOTO) 07:55 Vip 0
Alo/N.D. O NJIHOVOM ODNOSU SE DOSTA SPEKULISALO Ovo je Kemiševa ćerka iz prvog braka, ne živi u Srbiji, a evo kako se slaže sa maćehom (FOTO) 14:55 Vip 0
Alo/A.J. SKANDALOZNO Andrija Milošević i njegova supruga iskoristili Kemiša, uporedili ga sa ovom životinjom! (VIDEO) 20:10 Vip 0
Alo/N.D. U SREĆNOM SU BRAKU VIŠE OD TRI DECENIJE Zorica i Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, A OVAKO JE POČELA NJIHOVA LJUBAV 20:50 Vip 0
Alo/N.D. "ISTOVREMENO JE PRESTAO DA VOLI I SVOJE DETE I MENE" Ova poznata pevačica se udavala čak četiri puta: ĆERKU NIJE VIĐAO OD ŠESTE GODINE! 10:40 >> 10:47 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO NISTE OD NJE OČEKIVALI Zorica Brunclik javno priznala koje mesto nikada nije posetila i šokirala sve u studiju 22:00 Vip 0
Alo/J.G. ŠOKANTNO IZDANJE ĆERKE ZORICE I KEMIŠA Objavila fotografiju, a svi se pitaju šta joj je sa licem (FOTO) 17:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ZATEKAO SAM GA U GAĆAMA! Kemiš progovorio o preljubi koja je tresla javnu scenu decenijama, pevačica ga je varala i to sa ovom uticajnim čovekom 11:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. NADURI SE POPUT DETETA Komšije Zorice i Kemiša otkrile kako žive, oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi 15:20 Vip 0
Alo/N.D./N.S. EMOTIVAN POČETAK KONCERTA Legendarna folk zvezda Zorica Brunclik nije mogla da sakrije emocije, pa pustila suzu: Ovo će pamtiti svi (FOTO) 22:13 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"NE PRAVITE CIRKUS NA ZADUŠNICE" Otac Predrag Popović otkrio zašto na groblje nikako ne treba nositi plastične sveće i cveće (VIDEO) 14:27 Vesti 0