HARI STAJLS U ŠOKANTNOM IZDANJU Zgodnog pevača smo jedva prepoznali, neuredan i neobrijan, a od lepih kovrdža ni traga 08:15
OVO SU SVI ČEKALI! Promena Anastasije Ražnatović oduševila naciju, Gudelj sve objavio javno 09:20 Vip 0
KORISNICI TVITERA ODUŠEVLJENI Mask napravio REVOLUCIONARNU PROMENU na ovoj društvenoj mreži 15:20 Razonoda 0
DVE ZNAČAJNE PROMENE ZA TEYA DORU PRED FINALE Evo šta se promenilo nakon diskvalifikacije Holandije na Evroviziji 14:15 Vip 0
VIŠE NE LIČI NA SEBE, OVA BOLEST JU JE SKROZ PROMENILA! Nova objava Ivane Petres, izazvala lavinu komentara 15:12 Vip 0
IMALA SAM 13 GODINA, 80 KG I NOS ODAVDE DO BATAJNICE! Anastasija pre posete plastičaru iz kuće nije smela da izađe, a evo šta kaže za svoje remonte 11:40 Vip 0
NATAŠA BEKVALAC IZMENILA LIČNI OPIS! Pevačica neprepoznatljiva, a ovaj detalj svima para oči 14:55 Vip 0
DRAGANA KOSJERINA ODLUČILA DA PROMENI IZGLED Na njenu lepotu niko ne ostaje imun, a sada izgleda potpuno drugačije 11:10 Vip 0
ANDREANA ČEKIĆ IZMENILA LIČNI OPIS! Pevačica objavila šok fotku, mreže se usijale od komentara 07:00 Vip 0
IZRAEL NEKE BITI DISKVALIFIKOVAN IZ TAKMIČENJA Organizatori Evrovizije doneli definitivnu odluku, evo šta će morati da promene! 23:25 Vip 1
ŠTA JOJ SE DOGODILO? OD STARE BUCKE, NI STRUK NIJE OSTAO! Pevačica postavila fotku, svi gledaju u neverici 14:55 Vip 0
CECIN ZET OBJAVIO FOTKE PRE I POSLE TRANSPLATACIJE KOSE! Fudbaler se hvali na sva usta, ljudi u neverici gledaju 18:18 Vip 0
ANA NIKOLIĆ PROMENILA LIČNI OPIS U providnoj haljini od čipke pevačica pokazala novo izdaje sebe, javnost u šoku 09:40 Vip 0
MARIJA EGELJA PROMENILA LIČNI OPIS Voditeljka sa plavom kratkom kosom i šiškama potpuno neprepoznatljiva, komentari samo pljušte 21:50 Vip 0
PRE MILICE TODOROVIĆ BIO LUD ZA SANDROM AFRIKOM Pevačica se oglasila i otkila detalje o koleginicinom novom dečku 21:35 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZBOG SNEGA DESETINE HILJADA KORISNIKA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE Ekipe o ranog jutra na terenu 14:12 Vesti 0
OČEVIDAC POKRIO ACU DŽEMPEROM DA GA NE BI SLIKALI Drugi svedoci tvrde da je momak pre smrti išao 150 na sat (FOTO) 13:12 Hronika 0
OSTAĆE BEZ DINARA OVE ZIME Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš! 11:50