VEZALI IH LANCIMA, POTOPILI IM GLAVE U VODU I OSTAVILI IH DA SE UDAVE U TAMIŠU! Stravična scena u Pančevu - u pitanju je CRNA MAGIJA?! (FOTO) 09:05 Vesti 0
SNIMAO FILM ZA ODRASLE, PA GA UGRIZLA KORNJAČA ZA NEZGODNO MESTO Mušakrac odmah uskočio u vodu, desilo se ovo 16:57
POZNATI GLUMAC SNIMAO EROTSKU SCENU, A ONA GA IZ SVE SNAGE UJELA ZA ZADNJICU! A tek šta je htela da uradi sa njegovim "ponosom"! 09:43 Vesti 0
DA SE ISTOPIŠ OD SLATKOĆE! Vozaču kod Bačke Palanke kornjača mu PREPREČILA put, evo šta je hitno uradio! (VIDEO) 11:42 Vesti 0
KORNJAČA "HUDINI" PONOVO U BEKSTVU: Zvuči neobično, ali ovo se događa već treći put (VIDEO) 07:56 Vesti 0
alo.rs/informer/Lj.Č. Feng šui pravila: Ako želite da privučete pozitivnu energiju i novac u svoj dom uradite ovo 20:30 Razonoda 0
alo.rs/magazin.novosti/Lj.Č. Kakvog partnera želite? Uradite brzi test i saznajte rešenje 12:30 Razonoda 0
alo.rs/mondo/Lj.Č. Proći će kao bosi po trnju: Majanski horoskop upozorava ove horoskopske znakove na nevolje koje ih očekuju u drugoj polovini godine 17:00 Žena 0
Alo/K.G. SKANDALOZNO! Maja brutalno isprozivala bivšu cimerku, otputovala na daleku destinaciju, pa je javno ponizila! 20:32 Vip 0
Alo.rs JA SAM "DOBRA META" Duško Kornjača otkrio šta se krije iza hajke na njega, vodi se velika kampanja protiv Srbije! 19:29 Vesti 0
Tanjug/Alo.rs/I.T. UMRLA KORNJAČA ŠURLI Miljenik nacije je bio najstariji stanovnik bečkog zoo-vrta 11:54 Razonoda 0
Jutarnji list/Alo/A.N. VOZAČ TRAMVAJA ODUŠEVIO CEO SVET Tokom vožnje spasio kornjaču, nadzorne kamere sve snimile (VIDEO) 10:27 Vesti 0
alo.rs/S.Ć. PREDMET OD PAR STOTINA DINARA Ovaj simbol doneće vam blagostanje, zdravlje i mir - stavite je na policu! 15:20 Žena 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 29. APRIL Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi 19:28
HAOS SE NE SMIRUJE U CRNOJ GORI Šampion Crne Gore promenio grb u albanske boje, navijači se pobunili - oglasio se i bivši igrač Zvezde (VIDEO) 21:10