EMOTIVNA PORUKA PRINCA VILIJAMA I KEJT Nakon mučne borbe sa rakom, princeza se ovim rečima obratila javnosti 10:50
TRANSFORMACIJA KEJT MIDLTON Nakon bolesti postala je nova osoba, kraljevska porodica ponovo na okupu (FOTO) 16:00 Razonoda 0
IDEALNA ZA SVAKU PRILIKU, A NAJIDEALNIJA ZA PROSLAVU NOVE GODINE Ovu frizuru obožava Kejt Midlton, a stoji bukvalno svakoj ženi 09:02
LJUT JE, OSEĆA SE JAKO IZDANO Princ Vilijam ne može da veruje šta Kejt traži od njega, ovu želju joj nikada neće ispuniti 17:23
STRUČNJAK ZA GOVOR TELA OTKRIO Evo šta se sve promenilo kod Kejt Midlton nakon bolesti, pa spomenuo i princa Vilijama 20:59
SVI SU DOŠLI DA PODRŽE KEJT MIDLTON OSIM ČARLSA I KAMILE Princezi je ovo bilo najpotrebnije, a šuška se da je ovo razlog 10:36
KEJT MIDLTON U SAVRŠENOM ZIMSKOM KOMPLETU Elegantan autfit je kompletirao detalj koji je nekada pripadao princezi Dajani 21:30
KAKO JOJ SAMO NE DOSADI, POŠTO SVAKI DAN JEDE ISTI DORUČAK? Superzdravi obrok koji Kejt Midlton nikada ne preskače 10:21
NAŽALOST, LEKARI SU DALI SVE OD SEBE Kejt Midlton dobila najtužniju vest od početka borbe s rakom 15:07
NIJE JOŠ NI PUNOLETAN, A SPREMAJU MU OZBILJNE ZADATKE Šta je naumila Kejt Midlton sa princem Džordžom, čime to želi da joj se sin bavi? 20:57
KEJT MIDLTON JE BILA LUDA ZA OVIM POZNATIM I PREZGODNIM FRAJEROM Iako se udala za Vilijama ,i dalje se javlja bivšem 11:57
ODLUČILA JE DA RADI PO SVOM Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa 18:02
UTEHU JE PRONAŠLA U OVOJ OSOBI, A NIJE U PITANJU NJEN MUŽ Evo kome je Kejt pohrlila nakon opake dijagnoze, Vilijam pao u drugi plan 18:27
NOVE STRAŠNE VESTI U KRALJEVSKOJ PORODICI! Otkriveno ko je još ozbiljno bolestan osim Čarlsa i Kejt, otkazuje se sve 11:34 Vip 0
KEJT MIDLTON IPAK NIJE IMALA RAK! Otkrivena istina o njenom stanju, evo zašto je zapravo išla na preventivne hemioterapije! 20:56 Vip 0
,,ONA JE BILA NEVEROVATNA" Princ Vilijam otkrio kako se oseća Kejt Midlton nakon hemioterapije, sada samo ovo želi 20:00
I PRE BRAKA UŽIVALA JE U IZOBILJU Evo koliko je bogatstvo Kejt Midlton, od cifre će vam se zavrteti u glavi 18:15
KEJT MIDLTON ŠOKIRALA SVET Skinula verenički prsten od princeze Dajane i stavila drugi, evo šta se krije iza skandaloznog poteza 21:02
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''AKO ZAPAD MISLI DRUGAČIJE, NEK ORGANIZUJE DVOBOJ''! Peskov o ''Orešniku'': Neoboriv je, spremni smo 07:17 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0