INTERNET DANIMA GORI ZBOG OVOG PIĆA Pravi se od samo dva sastojka, ljudi su zgroženi ukusom! (VIDEO) 17:50 Razonoda 0
INTERNET GORI ZBOG OVOG PIĆA Jedni ga obožavaju, dok ga se drugi gade, a za sve je ,,kriv" ovaj sastojak 17:14
"NIJE NORMALNO..." Crnogorski ugostitelj opleo po svojima: Drago mi je što vam se vraća (VIDEO) 16:00 BIZ 0
LEDENA KAFA NA 3 NAČINA Napravite pravo osveženje iz udobnosti svog doma, sve što vam treba imate u kuhinji 11:34
OVA PIĆA IZBEGAVAJTE TOKOM LETNJIH VRUĆINA Doktor ukazao na opasnosti koje donose, mogu loše uticati na mozak i srce 20:22
PRIMETILA SAM DA MI JE DEČKO SIPAO NEŠTO U PIĆE Zamenila sam čaše i posle par minuta shvatila šta je želeo da mi uradi 14:26
OVO PIĆE IMA VIŠE BAKTERIJA NEGO WC ŠOLJA Stalno ga naručujete u kafiću, a niste ni svesni da je u pitanju LEGLO ZARAZE 11:00 Razonoda 0
OVAKO ĆE VAS FRAJER SIGURNO ČASTITI PIĆEM Devojka podelila jednostavan trik, ovo je sve što treba da uradite 20:42
"SLEDILA SAM SE KAD JE STIGAO RAČUN ZA KAFU" Gošća na Zlatiboru doživela šok, a tek da čujete cene hrane 19:00 BIZ 0
ZABORAVITE NA NESANICU JEDNOM ZAUVEK Popijte ova pića pre spavanja i miran san će pokucati na vaša vrata 22:05
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MASOVNI PROTESTI U ITALIJI! Demonstranti se okomili na Melonijevu, optužuju je za podržavanje genocida! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. NOVEMBAR Device moraju da donesu važnu odluku, Ribe da obrate pažnju na zdravlje 19:35