NE NOSITE JAKNU NA HEMIJSKO ČIŠĆENJE Operite je brzo i lako kod kuće, postupak ne može biti jednostavniji 18:00
DA LI SE I VAMA POJAVE MASNE FLEKE NA ODEĆI POSLE PRANJA? Jedna žena je pronašla rešenje, to vam se više neće dešavati! 21:24
OSUŠITE VEŠ ZA 2 SATA! Žena je pokazala trik uz koji će odeća brzo biti spremna za oblačenje, više neće biti vlage u kući! 20:27
DOMAĆICE SE KUNU U OVAJ TRIK Jedan sastojak čini da čarape izgledaju kao nove, nije ni soda, niti sirće 21:03
„IMAM 50 GODINA I PRVI PUT TO ČUJEM“ Čovek objasnio za šta se koristi svaka pregrada u mašini za veš, ljudi ne mogu da se načude 14:59
DA LI ZNATE ČEMU SLUŽI KOJI ODELJAK U FIOCI MAŠINE ZA PRANJE VEŠA? Mnogi su bili iznenađeni (VIDEO) 08:05 Razonoda 0
IZBELJIVAČ PADA U DRUGI PLAN Čarape će biti bele kao sneg kada ih operete sa ovim sredstvom, potpuno je prirodno 18:00
GDE SUŠITE VEŠ ZIMI? U ovoj prostoriji ne držite mokru odeću, povećava rizik za probleme sa disanjem 14:05
KAD NEKO U KUĆI IMA GRIP, POSTELJINU PERITE ISKLJUČIVO OVAKO Samo na taj način ćete uništiti klice i sprečiti prenošenje bolesti! 16:51
KRISTININI PEŠKIRI SU BELI KAO SNEG Podelila je najbolji način za izbeljivanje požutelog veša, potreban je samo 1 sastojak 13:35
SPREČITE DA SE USMRDI OPRANA ODEĆA Koliko dugo sme da stoji u mašini za veš i šta uraditi ako dobije neprijatan miris 19:56
POSIVELI PEŠKIRI ĆE POSTATI BELI KAO SNEG Dodajte 1 sastojak koji imate u kući i zablistaće kao da su tek kupljeni! 12:54
DA LI I VI STAVLJATE PREVIŠE PRAŠKA U MAŠINU ZA VEŠ? Evo koliko je potrebno, ne bacajte pare, odeća neće biti čistija! 18:44
SOMOT ĆE BITI MEKAN I TRAJATI DUŽE Ovaj postupak provereno čuva lepotu vaše omiljene odeće, biće kao nova 19:05
STRUČNJAK UPOZORAVA Ovih 7 grešaka uništavaju vašu odeću, spasite je uz pomoć jednostavih rešenja 09:34
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PRVI PUT JE ZAPLAKALA U KONTEJNERU Evo kako je sada beba koju je majka bacila u đubre 08:25 Hronika 0