OVAJ DŽEMPER I FARMERKE SU PROVERENA KOMBINACIJA Nabacite ih na sebe kada ne znate šta da obučete, ima da zablistate za čas 15:50
OVE FARMERKE SU NAPRAVILE REDOVE U PRODAVNICAMA Ležeran komad sada izgleda mnogo elegantnije, a sve zahvaljujući sitnim detaljima 11:40
TAMNE FARMERKE VIŠE NEĆE IZBLEDETI NAKON PRANJA Žene masovno primenjuju ovaj trik i provereno radi 11:02
OVE FARMERKE NIKADA NE IZLAZE IZ MODE Pouzdan model koji ćete nositi tokom cele godine, fenomenalan kroj sakriva sve nedostatke 08:35
BRUTALNE FARMERKE KOJE SE UKLAPAJU UZ SVE Izdužuju figuru, sakrivaju stomak, a najbolje se kombinuju uz ovaj komad 18:30
,,RUŽNE" FARMERKE SU PONOVO U MODI U njima se jedva diše, ali zato ćete izgledati mršavo kao Kejt Mos, vizuelno izdužuju figuru 17:33
OVAJ AUTFIT MORA DA IMA SVAKA ŽENA Dva komada apsolutno dominiraju jesenjom modom, stoje kao saliveni i prikrivaju nedostatke 11:35
TRIK SA SIRĆETOM I SOLJU Evo kako da crne farmerke dugo izgledaju kao nove a da ne izblede 13:14 Razonoda 0
FARMERKE PLATILA 19.000 EVRA Ne verujete, evo koliko je baš previše novca za taj odevni predmet 17:48
KONAČNO SU STIGLE U SRBIJU! Ove farmerke žene mesecima čekaju, u njima struk izgleda uže, a noge mnogo duže 11:35
KEJTI HOLMS IZGLEDA KAO LUTKA U OMRAŽENIM FARMERKAMA Mamila poglede u uskom modelu, a majica nije ostavila ništa mašti na volju 11:00
OVAJ MODEL FARMERKI USKORO ĆE PREPLAVITI ULICE SRBIJE Svi ih traže jer izdužuju figuru, a možete da ih nađete za 2.500 dinara 18:28
FARMERKE DŽEJ LO SU SVE ŠTO VAM TREBA OVOG LETA Savršeno stoje ženama sa oblinama, stanjuju struk i kriju višak kilograma 17:23
ČEMU SLUŽE METALNE NITNE? Imaju ih sve farmerke ali mnogi ne znaju njihovu svrhu, nisu samo lep detalj 20:03
FARMERKE KOJE ĆETE OBOŽAVATI Krisi Tajgen pozirala u fantastičnom modelu, stoji apsolutno svim ženama 21:30
FARMERKE KOJE SE SLAŽU UZ SVE Dženifer Lorens pokazala savršen spoj elegancije i udobnosti, žene se već otimaju o njih 11:07
FARMERKE KOJE OBOŽAVAJU POZNATI Nose ih svi od Megan Markl do Kejti Holms, izdužuju noge i kombinuju se fantastično! 17:10
FARMERKE IZ SNOVA Olivija Vajld pokazala prelep model koji vizuelno izdužuje noge, kombinuje se uz sve 17:35
JEDNOSTAVAN STIL NIJE DOSADAN Dženifer Lorens prošetala u savršenim farmerkama, hit su ovog proleća! 10:05
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 42