NAŠA PEVAČICA UMALO ŽRTVA TRAGEDIJE U NOVOM SADU! Oglasila se i otkrila stravične detalje: "Ne umem da vam kažem..." 11:20 Vip 0
PAO POLJUBAC! Uroš Živković je nedavno pokazao novu devojku, a sada je u zagrljaju Višnje Petrović 08:13 Vip 0
JA SAM BRE PEVAČICA, A NE PROSTITUTKA! Višnja Petrović poludela zbog ovog pitanja, momentalno odbrusila novinaru 07:15 Vip 0
VOLELA BIH DA SPAVAM SAMO SA... Naša pevačica šokirala izjavom, ovo niko nije očekivao od nje, bez dlake na jeziku! 21:07 Vip 0
ANA OTELA JOŠ JEDNU PESMU Nikolićeva nastavlja da prisvaja numere svojih koleginica, evo ko je sada na udaru! 12:20 Vip 0
NEKE SA PONOSOM PRIZNALE DA SU LJUBAVNICE! Ove pevačice sa estrade su bile sa oženjenim muškarcima 11:06 Vip 0
DA SAM SLEPA, BILA BIH TOP RIBA: Pevačica šokirala izjavom, pa pokušala da se opravda: Neka mi Bog oprosti... 16:13 Vip 0
Alo/N.S. ZARADILA BRDO LOVE Višnja Petrović progovorila o bakšišu, pa otkrila: Pevala sam 10 puta istu pesmu 07:40 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. PRIZNALE SU AFERU I NE STIDE SE Ove poznate pevačice su bile ljubavnice, javno su progovorile o tome i izazvale veliku buru u javnosti 17:33 Vip 0
Kurir/Alo/N.S MOLIM LJUDE DA SMANJE SVETLA U KLUBOVIMA, DA MI SE NE VIDI CELULIT! Višnja Petrović ogolila dušu, pa priznala ovo 16:40 Vip 0
Alo/N.S. SAMO NJIH TRI JE MIA POZVALA NA SVADBU Na gala slavlje pristigle su i kolegnice, a mlada je otrkila zašto se odlučila za odabrano društvo: To su pravi prijatelji i saradnici! 18:35 Vip 0
Alo/N.K. BILA SAM U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! Višnja Petrović pojavila se na svadbi Mie i Bojana, pa svojom izjavom šokirala sve (VIDEO) 17:04 Vip 0
Alo/N.S. NIJE IMAO VIŠE NOVCA PA MI JE DAO ROLEKS! Višnja Petrović progovorila o ''bakšišu'' koji je dobila (FOTO) 19:15 Vip 0
Alo/M.Č. LANETA JE NERVIRALA NJEGOVA GENIJALNOST Višnja Petrović o saradnji sa legendarnim Milanom Gutovićem (VIDEO) 11:05 Vip 0
Alo/D.S. OPRAVDAVAM SVO TROJE! Tarine drugarice iznele svoj sud o Dalili, Dejanu i Caru, pa otkrile da su videle emocije između Tare i Dragojevića 12:00 Vip 0
Pink/Alo/K.G. NISAM NJEGOV NEPRIJATELJ! Višnja Petrović otkrila sve o drami sa Ša, a Tarina drugarica Anđela stala na stranu repera, pa demantovala svoju drugaricu! 21:49 Vip 0
Alo.rs/N. Kiš NAZIVALI SU ME SELJANKOM, A MOMO KAPOR MI JE LJUBIO RUKU Višnja Petrović otkriva šta su joj sve govorili nakon "Zadruge" 07:20 Vip 0
Alo.rs/D. I. NIJE BLAM, AL' JE NEKULTURNO Pevačica dobila Roleks od 8.000 evra umesto bakšiša, pa se hvalila na društvenim mrežama! 18:09 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57