MILIĆ VUKAŠINOVIĆ 8 DANA BIO U KOMI! Lekari mu jedva spasili život: "Ako je suđeno, prihvatiću i najgore" 12:43 Vip 0
SILVIJA JE 8 DANA BILA U KOMI ZBOG BRUHALTERA Napala je bakterija "koja jede meso", jedva je preživela 12:10
''DOBILI SMO POZIV U TOKU NOĆI DA MU JE SRCE STALO'': Momak (18) upao u komu zbog energetskih pića, ispijao jednu limenku za drugom! 09:55 Vesti 0
BIVŠA ZADRUGARKA SE PROBUDILA IZ KOME Oglasila se Viki nakon jezive saobraćajke: Imam modrice, 30 sati sam bila u šoku 14:22 Vip 0
NAŠA PEVAČICA PALA U KOMU Doživela nezgodu, krvava nepomično ležala, pa hitno prevezena u bolnicu! 13:55 Vip 0
OVO JE DEČKO VIKI MITROVIĆ! Sa njim je bivša zadrugarka imala stravičnu nesreću, a evo šta su radili tik pred udes! 21:41 Vip 0
U KOMI JE, NA INTENZIVNOJ NEZI! Nakon vesti da je Viki Mitrović imala stravičnu sabraćajku, njena baka izustila samo ovo! 19:50 Vip 0
"KEJT SE NAGUTALA PILULA ZA SPAVANJE, PA PALA U KOMU" Nove tvrdnje o zdravlju princeze od Velsa, na mrežama nastao haos! 17:00 Vip 0
PALA SAM U KOMU ZBOG DEČKA Sandra Afrika otkrila šokantne detalje, nakon raskida je proživela pakao 19:10 Vip 0
PROBUDIO SE POSLE 12 GODINA Kad je ustao iz KOME, majka mu je uputila UŽASAVAJUĆE reči 14:20 Razonoda 0
DRAMA OKO STANJA KEJT MIDLTON NE PRESTAJE Ljudi kreiraju nove teorije zavere zbog najnovijeg poteza kraljevske porodice 11:24 Vip 0
MAJKA MILENE KAČAVENDE U KOMI Učesnica hitno izvedena iz rijalitija, otkrila sve detalje: Operisali su joj mozak! 07:15 Vip 0
"JAVLJAM SE IZ BOLNICE DA VAS UPOZORIM" Devojka na treningu napravila strašnu grešku, za dlaku izbegla KOMU (VIDEO) 10:40 Razonoda 0
ISPOVEST DARKA LAZIĆA TERA SUZE NA OČI: Kad sam se probudio iz kome, prvo sam pomislio na nju 19:55 Vip 0
Zbog smokve završio u komi: Posle 73 dana lekari digli ruke od Vanje, porodica ne odustaje, "za par sekundi život mu se pretvorio u tragediju" 13:03
D.K. NADA UMRLA POSLE 34 GODINE U KOMI! Srpkinju izvukli je iz smrskanog automobila, decenijama se borila 18:19 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0