SUZE RADOSNICE MILANA MILOŠEVIĆA! Snimio majku kako hoda na štakama nakon mnogih operacija 17:59 Vip 0
"SVE MI JE ZABRANJENO, DVA MESECA SAM U HAOSU!" Milan Milošević se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, otkrio sve detalje! 20:35 Vip 0
"ŽIVEO SAM U STANU OD 12 KVADRATA" Potresni detalji iz života voditelja Pinka: " To je smećara u zgradi, prostorija za odlaganje smeća" 12:05 Vip 0
''NE MOGU DA DOĐU I GLUME ZVEZDE'' Dejan opleo po Dušici i Milanu Miloševiću pa se dotakao Marka Đedovića: ''Pošalje mi nekad...'' 19:40 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
VODITELJ PINKA ŽIVEO U SMEĆARI ZGRADE Sa majkom je bio u 12 kvadrata, njegova životna priča rasplakala je Srbiju! 15:50 Vip 0
BITNA ŽENA SA RTS-A HVALI MOJ RAD Darko Tanasijević otvorio dušu o rijalitiju: ''Valjda čelnici Pinka imaju rezervni plan za mene'' 19:00 Vip 0
VODITELJI PINKA SE OKUPLJAJU NA NOVOM GROBLJU Milan Milošević u crnini, evo ko se još pojavio! (FOTO/VIDEO) 13:46 Vip 0
SKANDALOZNA SVAĐA VODITELJA I ZADRUGARA! Preti mu oduzimanje mesečnog honorara, uvrede tresu Belu kuću! 22:30 Vip 0
OVDE ŽIVI MILAN MILOŠEVIĆ! Voditelj je od zarade u Eliti kupio dvospratnu kuću, zlatni detalji svima kradu pažnju 10:25 Vip 0
VODITELJ UPOREDIO JOVANU JEREMIĆ SA MELANIJOM TRAMP Šokirao izjavom, ovo će se dugo prepričavati 09:55 Vip 1
KREĆE NOVI RIJALITI NA PINKU Poznato koliko će trajati, držalo se u tajnosti, a voditelj otkrio sve detalje 10:15 Vip 0
OVA UČESNICA ELITE RADI ZA 500 EVRA? Voditelj otkrio skandalozne detalje, učesnici zanemeli, nastao haos! 01:42 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ BRUTALNO PONIZIO ANĐELU ĐURIČIĆ Nastao muk u Beloj kući, njena reakcija je šokantna 00:25 Vip 0
VODITELJU PINKA JAVILI DA MU JE MAJKA UMRLA Hitno završio u bolnici nakon stravičnih vesti, nastala opšta drama! 07:20 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO SVE O DNK ANALIZI Ovo su detalji o potencijalnom ocu učesnika Elite, sada je sve jasno! 22:40 Vip 0
PRESEDAN NA PINKU Ovo se do sada nije desilo, voditelj prekinuo emisiju, pa saopštio nesvakidašnju informaciju! 07:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
SUKOB LALATOVIĆA I DUDIĆA JE NIŠTA ZA OVO Potpuni haos u Španiji, trener glavom udario kolegu iz drugog tima (VIDEO) 08:04