"ČUVAJ MI MOJE LALOŠE, GDE JE ONAJ LEPI GRAD?" Naša voditeljka slomljena zbog strašne tragedije u Novom Sadu, reči kidaju dušu (FOTO) 09:40 Vip 0
MNOGO SI GLUPA VODITELJKA! Pljuštale uvrede u emisiji, od ove pevačice niko nije očekivao takve reči! 08:00 Vip 0
PEVAČICA HITNO NAPUSTILA EMISIJU Haos u programu uživo: Mnogo si glupa voditeljka, ne ide da me to pitaš! 11:10 Vip 0
VESNA DEDIĆ U CRNOM, JELENA TOMAŠEVIĆ U CVETNOJ HALJINI, A ONA... Goca Tržan zablistala u mini-haljini koju nose i svetski poznate dame 16:03
VODITELJKA SE TRESLA OD STRAHA Nije imala snage da se nasmeši tog dana, a sada otkrila kako joj se život promenio 06:00 Vip 0
VODITELJKA NAKON 25 GODINA OTKRILA KO JE OTAC NJENOG DETETA! Konačno priznala sve javno, iznenadićete se čime se bavi! 09:29 Vip 0
NE IDE DA ME TO PITAŠ, MNOGO SI GLUPA VODITELJKA! Zbog ovoga je Lepa Lukić napustila emisiju, o njenom potezu brujao region! 22:00 Vip 0
VODITELJKA JAVNO PODRŽALA ANĐELU JOVANOVIĆ: Bravo za Branku i Gagija što su te vaspitali da se ne bojiš 09:15 Vip 0
VESNA DEDIĆ I SANJA MARINKOVIĆ NA ISTOM MESTU! Nakon svađe koleginice se potpuno kulirale, jedna je brzo pobegla sa slavlja 22:20 Vip 0
SANJA I VESNA DEDIĆ SE KULIRALE NA AERODROMU Voditeljke i dalje na ratnoj nozi, neprijatna situacija dostigla vrhunac! 22:15 Vip 0
VODITELJKA POKAZALA MAGIČNE PRIZORE Uživa za sve pare, a mnogi nisu očekivali da će sa sobom povesti baš ovu osobu 19:50 Vip 1
SKINULA SE POZNATA VODITELJKA! Raspametila javnost, pokazala brutalnu figuru, nikada ne biste pogodili koliko ima godina 21:52 Vip 0
ŠOK! VESNA DEDIĆ OTKRILA KOLIKU PLATU JE IMALA NA RTS-u Ovu cifru niko nije očekivao, ispričala sve detalje ugovora! 08:00 Vip 0
ZALJUBLJENOST NEMA GODINE, ALI IMA TRAJANJE Emotivna ispovest Vesne Dedić za Alo! o karijeri, ljubavi i partneru, priznala jednu stvar 16:00 Vip 0
NIJE MOGLA DA SE SMIRI Vesna Dedić se slomila u programu, a onda grcala u suzama, evo o čemu je reč 18:27 Vip 0
NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O IZDAJI! Vesna Dedić ne može više da krije prevaru, a svi su mislili da je zadovoljna 16:20 Vip 0
SANJA KONAČNO OČI U OČI SA VESNOM DEDIĆ Voditeljka se slomila i otvorila dušu pred koleginicom, nije mogla da suzdrži suze 14:12 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31