DAN ŽALOSTI U HRVATSKOJ Sveće, plišane igračke i potresna poruka na mestu tragedije: "Ne mogu da verujem da me više nikada nećeš zagrliti..." 09:32 Vesti 0
NAPAD NOŽEM U HRVATSKOJ ŠKOLI Ubijeno dete (7), izjava napadača šokirala policiju, proglašen Dan žalosti 19:50 Vesti 11
JEDNO DETE SE NEĆE VRATITI KUĆI, MISLIM NA TE RODITELJE! Potresna objava voditeljke, nema zbog tragedije u Zagrebu: Koji horor! 16:15 Vip 0
MAJKA NAPADAČA U OŠ PREČKO OTKRILA ŠOK DETALJE IZ ŽIVOTA "Noćima nismo spavali u strahu zbog njega! A odluku doktora ne mogu da razumem" 14:52 Vesti 0
"NAPADAČ JE BIVŠI UČENIK ŠKOLE" Saopšteni detalji horora u Zagrebu: Uleteo je u Dom zdravlja i počeo da se seče 13:26 Vesti 0
"DUBOKO ME JE POTRESLA VEST" Predsednik Vučić uputio saučešće zbog napada u hrvatskoj školi 13:07 Vesti 95
"BIO JE SAV KRVAV U MAJCI... POLICIJA NIŠTA NIJE SPREČILA" Uznemireni roditelj svedočio hapšenju napadača u OŠ Prečko 12:45 Vesti 1
OCU SAOPŠTILI UŽASNU VEST, MAJKA ZAKUKALA "MOG DETETA NEMA..." Scena ispred škole nakon krvavog pira u Hrvatskoj kida dušu 12:19 Vesti 0
"NISU HTELI DA NAM KAŽU GDE SU NAM DECA" Očaj roditelja ispred OŠ u Zagrebu: Video sam jedno ranjeno dete 11:50 >> 12:06 Vesti 0
"SVE SAM GLEDALA, POČELA SAM DA PLAČEM..." Žena progovorila o užasu u osnovnoj školi u Zagrebu 11:49 Vesti 0
"UŠAO JE U PRVI RAZRED NA KOJI JE NAIŠAO" Jezivi detalji krvavog napada u školi u Zagrebu 11:38 Vesti 0
UŽAS! DECA BEŽE U PANIČNOM STRAHU IZ OSNOVNE ŠKOLE Prvi snimak horor napada u Hrvatskoj (VIDEO) 11:37 Vesti 0
UČENIK NOŽEM NAPAO UČITELJICU I UČENIKE Prve nezvanične informacije iz osnovne škole u Prečkom su jezive 10:39 Vesti 0
OSTAVIO NOVČANIK SA 400.000 EVRA U KAFIĆU Kad je shvatio ŠTA se desilo, poslao je OVU poruku gazdi lokala (FOTO) 16:28 Vesti 0
BAŠ OZBILJNO NAORUŽAVANJE Hrvatska kupuje velike količine oružja – Leopardi prvi izbor, u planu i brodovi 12:48
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ŠOK TVRDNJA ROBERTA FICA Zelenski pokušao da me podmiti za ulazak u NATO! Otkio i za koju sumu! 12:37 Vesti 0
ZA STAN OD 75.000 EVRA UČEŠĆE SAMO 750 EVRA Vučić o kupovini nekretnina, OVOGA NEMA NIGDE NA SVETU 11:39 BIZ 152
DANAS, 21. DECEMBRA STIŽE KRAJ BEDE Rođeni u ova 3 znaka će se bukvalno preporoditi, a želje im se ispuniti 10:52