"OTIŠLA SI, USMERILA SI NAS U ŽIVOTU..." Naša voditeljka slomljena zbog smrti, reči kidaju dušu (FOTO) 16:15 Vip 0
"DA MI PARE DA SE NAPIJEM, ZNA DA ĆU BITI MIRNA I POSLUŠNA" Naša voditeljka priznala kako joj je zapravo u braku, muk u studiju 08:40 Vip 0
NAŠA VODITELJKA NE PRIČA SA POLA FAMILIJE! Otkrila šok detalje, razlozi su sramni: "To su srpska posla!" 21:17 Vip 0
VODITELJKA DODIRIVALA TAKMIČARA PO INTIMNIM DELOVIMA TELA Skandal u emisiji, gledaoci šokirani prizorom, ovo niko nije očekivao od nje! 12:18 Vip 0
UČESNICA UMALO IZAZVALA POŽAR NA FARMI Usledila hitna reakcija, voditeljka uletela na imanje! 10:50 Vip 0
MOŽDA JE ŽELELA NOVU KRV, POSLALA MI JE PORUKU I NAPISALA... Milica Kon otkrila detalje pregovora sa Milicom Mitrović o vođenju ''Farme 8'' 21:00 Vip 0
EVO KO OTVARA VRATA FARME 8! Šok iznenađenje produkcije, nju definitivno niko nije očekivao! 21:09 Vip 0
SA 37 GODINA SAM NAUČILA DA SEČEM LUK Voditeljka iznenadila izjavom, snimala se u kuhinji i pokazala svoje umeće 18:25 Vip 0
VODITELJKA NE PRIČA SA VEĆINOM FAMILIJE Otkrila detalje porodične drame, u sve umešana njena majka! 07:50 Vip 0
ZAVIRITE U RASKOŠNI DOM PORODICE KON! Sve opremljeno po poslednjoj modi, a jedan detalj posebno privlači pažnju 11:40 Vip 0
VODITELJKA UHVAĆENA KAKO SE CENKA NA BUVLJAKU Hit snimak osvanuo na mrežama, ne mogu da prestanu da joj se smeju 18:30 >> 18:38 Vip 0
ALO! PAPARAZZO Voditeljka bez trunke šminke i raskopčane košulje u javnosti, ovakvu je još niste videli! 19:31 Vip 0
VODITELJKA DODIRIVALA TAKMIČARA PO INTIMNIM DELOVIMA TELA Skandal u emisiji, gledaoci šokirani prizorom, ovo niko nije očekivao od nje! 09:30 Vip 0
USLIKALI SMO PORODICU KON U CENTRU BEOGRADA Evo kako se Marko ponaša prema supruzi i deci, mislio je da ga niko neće videti! 11:58 Vip 0
MILICA KON PONOVO ŠOKIRA Po savetima striptizete redovno koristi vazelin za ovaj ženski trik 11:17 Vip 0
SVE MI FINANSIRA, JA IZAĐEM, PROVODIM SE, NAPIJEM SE Marko Kon potpuno podržava Miličin devojački način života, voditeljka sve otkrila 22:05 Vip 2
MOLILA SAM GA DA SE RAZVEDEMO Milica Kon šokirala izjavom o braku sa Markom: Želela sam da propatim, da mi malo ne da decu 19:00 Vip 0
NIJE BIO ŽIV NA ROĐENJU, PRESTAO JE DA DIŠE: Sin Milice Kon bio životno ugrožen, a voditeljka mu se sada javno obratila 08:40 Vip 0
ALO! PAPARACO Uslikali smo porodicu Kon u centru Beograda sa naslednicima, voditeljka blista bez trunke šminke 13:10 Vip 0
ČUVAM IH I PRAVIM KATALOG Milica Kon priznala da dobija eksplicitne fotografije od muškaraca, pa šokirala priznanjem 16:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
"VELIKA BRITANIJA JE SADA DIREKTNO UKLJUČENA U RAT" Šok izjava ruskog ambasadora u Londonu 17:18 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57