SPEKTAKULARAN MEČ NA "NOU KAMPU" Barselona od 0:2 do 3:2, a onda tri gola Viljareala u zaustavnom vremenu 22:38
Miloš Topalović BRILJIRA Srbin hara Španijom, sa Las Palmasom proslavio plasman u La Ligu 06:00 Sport 0
Miloš Milenović POSLE TROFEJA, NOVI UGOVOR Srbin potpisao, još tri godine ostaje u Španiji 13:36 Sport 0
M.Milenović BARSELONA POBEDOM PROSLAVILA TITULU Katalonci sigurni, poznato i ko ide u Ligu šampiona, poslednje kolo odlučuje o putnicima u drugu ligu 23:05 Sport 0
M.Milenović SPAS U POSLEDNJI ČAS Real umalo izvisio za pobedu, ali u 89. minutu došao do pobede i drugog mesta 00:20 Sport 0
M.Milenović ŠTA ZNA REAL ŠTA JE BORBA ZA OPSTANAK "Slepi miševi" savladali šampiona Evrope i došli nadomak cilja 22:05 Sport 0
M.Milenović BASKIJCI POKVARILI SLAVLJE KATALONCIMA Sosijedad slavio na "Nou Kampu", Barselona podigla pehar 23:03 Sport 0
M.Milenović KATALONCI UPISALI 27. RECKU Barselona slavila u gradskom derbiju i overila šampionsku titulu 22:59 Sport 0
Alo/M.M. REAL SE PREDAO Imenjak iz Sosijedada održao čas "kraljevićima", Barselona u sledećem kolu može da postane šampion 00:36 Sport 0
Alo/M.M. NI SA IGRAČEM VIŠE NIJE LAKO Barselona od 27. minuta igrala 11 na 10, pa jedva došla do pobede protiv Osasune 22:50 Sport 0
Alo/M.M. REAL ZAVRŠIO POSAO ZA POLA SATA Almeriji nedostajao Srbin, Benzema spakovao het-trik za poluvreme 21:26 Sport 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TURSKA SPREMA POTEZ KOJI ĆE UZDRMATI CEO SVET Isplivalo dramatično pismo, Amerikanci su skroz nemoćni?! 18:14 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25