ISPALO JE DA JE ONA VIŠE POVREĐENA OD MENE! Pevačica bila u vezi sa oženjenim kolegom, sada izjavom razbesnela javnost! 08:20 Vip 0
PEVAČICA PREVARILA NACIJU! Da bi se bolje plasirala u takmičenju obmanula je sve, ovo su detalji! 09:30 Vip 0
PEVAČ PREVARIO SUPRUGU SA KOLEGINICOM Nakon javnih dokaza ostavila sve u šoku: Svu bruku su bacili na mog muža, ljubavnica treba da se stidi! 11:10 Vip 0
Amina Jusović TVOJ MUŽ ĆE ME VEČNO VOLETI Gabrijela poručila Semirovoj ženi žestoke reči, Džanković se ovako pravdao! 07:23 Vip 0
Espreso/Alo/N.D. "SRAMOTA ME JE, JOŠ JEDNOM SE IZVINJAVAM" Semira su okarakterisali kao SRBOMRSCA, a evo kako on to opravdava 19:50 Vip 0
Alo/N.D. "IMAM ŽENU, ALI KAO DA JE NEMAM" Isplivala prepiska Semira Džankovića, ovako je patio za ljubavnicom Gabrijelom: DRHTIM I PLAČEM! 10:30 Vip 0
Alo/N.D. ŽENA I LJUBAVNICA SU SU MU SE DRUŽILE Zvezda Granda je prevario suprugu sa ovom pevačicom, ONA SE NAKON SKANDALA POVUKLA 15:00 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. BILA JE U VEZI SA OŽENJENIM, A ONDA NESTALA Gabrijela Pejčev otkrila sve detalje privatnog života 07:30 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. TAJ MOMENAT ME JE POREMETIO Nakon afere sa oženjenim kolegom Gabrijela je otišla iz Srbije, a sada je otkrila šta je radila u Sofiji ima i želje 19:18 Vip 0
Objektiv/Alo/J.J. BILA JE U VEZI SA OŽENJENIM Naša pevačica doživela je potpunu transformaciju, opet je u žiži interesovanja 22:21 Vip 0
Mondo/Alo/J.M. GABRIJELA PEJČEV OTVORENO O POSETAMA PSIHOLOGU! Pevačica otvorila dušu: Ja nemam problem s tim! 19:20 Vip 0
Alo/I.G. OTKRIVENA PREVARA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Da bi se što bolje plasirala u takmičenju, pevačica se služila jednim trikom, evo šta je u pitanju! 11:46 Vip 0
Alo.rs/K.G. OTELA MUŽA ŽENI SA KOJOM JE PILA KAFU! Nakon rijalitija pala je u depresiju, a sada je poznata pevačica otkrila kako se nosila sa svim skandalima! 10:43 Vip 0
Alo.rs/D. I. POSLE TEŠKIH TRENUTAKA VRAĆA SE NA SCENU Gabrijela Pejčev nikad sek*epilnija u novom spotu! (VIDEO) 10:33 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. MORALA SAM DA SE POVUČEM ZBOG DEPRESIJE Gabrijela Pejčev se pojavila u javnosti i otkrila sve o svojoj bolesti! 15:32 Vip 0
Alo.rs/N. K. SLOBINA DRUGARICA PRIZNALA ŠTA OSEĆA PREMA NJEMU Gabrijela Pejčev više ne krije: Slagala bih kad bih rekla da mi se ne sviđa! 07:20 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
EVO KAD STIŽE SNEG U NIŽIM PREDELIMA Temperature već pale na -5, evo kad kreće prava zima 07:00 Vesti 0
"UBIĆU VAS KADA IZAĐEM IZ ZATVORA" Alija je ovo rekao Madžgaljima pre osam godina, a sada je to i uradio 06:00 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06