KARLEUŠA UŠLA U RIJALITI LIMUZINOM Takav tretman niko nije imao, a ovaj ukućanin odmah je iznervirao ponašanjem! (VIDEO) 11:20 Vip 0
NAKON SEDAM GODINA SLOBA RADANOVIĆ IZUSTIO IME KIJE KOCKAR Ovo je bio razlog za prevaru u rijalitiju 21:50 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ PROMENILA LIČNI OPIS! Ovako je izgledala pre rijalitija i svih estetskih zahvata, na ulici je ne biste prepoznali 16:05 Vip 0
,,VOLIM MALO..." Rijaliti zvezda bez dlake na jeziku otkrila šta voli u spavaćoj sobi, sočni detalji ostavili drugaricu bez teksta 11:33
ZBOG VRELE AKCIJE U RIJALITIJU SE OGLASIO BRAT RIJALITI UČESNICE! Pukla bruka, strahuje od osude javnost: ''Imaće razne epitete'' 15:59 Vip 0
UČESNICI RIJALITIJA SU ZA LUDNICU, PRIGLUPA MASA GLEDA TO! Skandalozna izjava Nenada Jezdića: "Uskoro ćemo gledati javne abortuse" 17:15 Vip 3
NJEMU SU PONUDILI HONORAR OD 100.000 EVRA! Pevač otkrio sve o ulasku u rijaliti, on mu je jedina prepreka! 12:55 Vip 0
STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Kloi Kardašijan ponovo u zagrljaju bivšeg muža koji je varao, od ove reči joj se bukvalno slošilo 14:03
BILA JE VELIKA ZVEZDA, A ONDA OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM Tužna životna priča pevačice, doživela sunovrat i velike izdaje! 13:40 Vip 0
REKA SUZA NA ''FARMI 8'' Kristijan Golubović se hvata za glavu zbog učesnice rijalitija: ''Svi me pipaju, ispadam peračica sudova'' 09:30 Vip 0
BIZARNIJE NE MOŽE BITI! Novi šok u Eliti - Milovan izneo informacije o detetu Aleksandre Nikolić: ''Nešto najbolesnije što je izjavila'' 15:03 Vip 0
MARIJA KULIĆ NAJAVILA NOVI RIJALITI! Miljana i ona se dogovorile, okreću leđa Pinku, evo gde će se prikazivati 15:59 Vip 0
''MOJE DETE IMA MATORU KOJA ĆE...'' Šok izjava Stefani Grujić roditeljima Munjeza neće prijati 06:00 Vip 0
PRENELI MU POSEBNE INSTRUKCIJE ZA BORAVAK U ELITI! Munjezovi roditelji na ivici kršenja pravila, produkcija strepela da ne izgovore zabranjeno 17:50 Vip 0
MUŽ NAŠE VODITELJKE NAPRAVIO HAOS NA MREŽAMA! Plivao za Časni krst i uputio javnu prozivku: "Nešto ne videh ove fitnes instruktore" 09:55 Vip 0
BRUKA I SRAMOTA, FARMERI NAJAVILI POBUNU! Ovo se nije dogodilo za osam sezona Farme: ''Praznog smo stomaka'' 15:20 Vip 0
''DAĆEŠ MI KAD BUDEM HTELA'' Kristijan Golubović petlja sa učesnicom rijalitija, Kristini Spalević nije milo što gleda ove scene 17:35 Vip 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
Uživo DRAGOCENO SKLADIŠTE MUNICIJE RAZNETO U DELOVE, ODMAH JE USLEDILA PAKLENA OSVETA Stižu strašni snimci sa fronta, bukti sukob Ukrajine i Rusije (VIDEO) 07:08 >> 08:55 Vesti 0
EVO U KOJIM DELOVIMA SRBIJE PRETE POPLAVE! Olujni vetar i obilna kiša ovog jutra u Srbiji! 09:10 Vesti 0
'KAD SAM SE VRATIO, TI SI SE UDALA' Poznata glumica je bila Čolina prva ljubav, njoj je posvetio pesmu 08:51
KOLA KRENULA NIZBRDO POSLE ZVEZDE Barcokas ušao u "klinč" sa navijačem, obezbeđenje sprečilo tuču u poslednji čas (VIDEO) 09:22