VELJKU RAŽNATOVIĆU TAST OČITAO BUKVICU! Stavio mu do znanja jednu stvar, tiče se Bogdane! 22:40 Vip 0
OPRAŠTAM SE UZ PESMU KOJU SI NAJVIŠE VOLEO Smrt u porodici Zvezde Granda, pevač van sebe, slomljen od tuge 17:50 Vip 0
BOGDANIN TATA STAVIO VELJKU DO ZNANJA KAKO STOJE STVARI Skrenuo zetu pažnju da njegova ćerka nije bilo ko 07:15 Vip 0
Alo POLITIČAR BJELIČIĆ BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU, SVASTIKU, TAŠTU I TASTA Napad se desio pred očima njegove devetomesečne bebe (FOTO) 13:06 Vesti 0
ALO/D.L. NOVI UDARAC ZA RAFU Brojne povrede ga muče, a sada ga je zadesilo još i ovo, Španac prolazi kroz pravi pakao 15:27 Sport 0
Alo.rs/Mediji TAST JOVANA VUKOTIĆA OTPUTOVAO U TURSKU U Istanbulu pomaže ćerki da prenesu telo! 16:45 Hronika 0
Objektiv/Alo/E.N. NAKON DŽONIĆEVE ŽENE, PROGOVORIO I TAST Jednu rečenicu je stalno ponavljao 09:48 Hronika 0
Alo/Đ.M. SLAVLJE U DOMU MARKA I LUNE! Prvi čestitao Gagi Đogani, tast uputio zetu predivne reči koje će svakoga raznežiti! 10:30 Vip 1
Enis Sadiku PRATIO GA ČOPOR ČUVARA Policajci uz Jocu Amsterdama i u tužnoj povorci na sahrani tasta 00:26 Hronika 0
Ekipa Alo! "NAVUKAO MI JE MAJICU NA GLAVU I UDARIO ME PESNICOM" Otac tajkunove bivše žene detaljno opisao kako ga je tadašnji zet maltretirao! 07:00 Vesti 10
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0