JAMI PONOSNO ISTIČE SVOJU ĆERKU , ALI O NJENOM OCU I DALJE ĆUTI Ko je misteriozni otac pevačicine naslednice? 12:32 Vip 0
BLOKIRALA SAM JE! Anita rogovorila o raskidu sa Anđelom, pa potkačila Teodoru Džehverović! 06:30 Vip 0
PROGOVORILA O ANĐELOVIM PREPISKAMA Anita nakon raskida šokirala izjavom, nikad iskrenije o bivšem dečku! 14:50 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ U SUZAMA! Slomila se u emisiji uživo, prvi put progovorila o raskidu sa Anđelom: "Da je do mene..." 12:00 Vip 0
EVO KAKO ANITA IZGLEDA NAKON OPERACIJE! Stanojlovićeva skinula zavoje sa lica, ne liči na sebe! (FOTO) 14:48 Vip 0
MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ BRUTALNO O ANĐELU! Goca oplela po Rankovićima: ''Ipak su oni treća porodica u Beogradu'' 19:40 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ IDE POD NOŽ! Šok odluka nakon raskida sa Anđelom, menja život iz korena! 16:50 Vip 0
POMIRILI SE ANITA I ANĐELO? Stanojlovićeva objavila srećne vesti, fanovi u neverici, čestitke samo pljušte! 10:07 Vip 0
GLAVOM BEZ OBZIRA NAPUSTIO BEOGRAD! Anđelo Ranković spakovao kofere nakon raskida sa Anitom, jedan detalj ga odao 22:50 Vip 0
VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO! Anita Stanojlović se ponovo oglasila nakon raskida sa Anđelom, dosta joj je svega 14:30 Vip 0
ANITA SLOMLJENA NAKON ŠTO JU JE ANĐELO OSTAVIO! Ne može da dođe sebi, reči kidaju dušu: "Borite se..." 06:00 Vip 0
"ANĐELO JE GEJ, ANITA MU JE PARAVAN!" Šokantni navodi nakon raskida Stanojlovićeve i Rankovića: "Bio je u vezi sa ovim bogatim influenserom!" 19:11 Vip 0
ANĐELO RANKOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Hitno se oglasio nakon što je Anita obelodanila detalje raskida! 17:54 Vip 0
ANĐELO RANKOVIĆ OSTAVIO ANITU! Stanojlovićeva se momentalno oglasila, kipti od besa, pa poslala važnu poruku svima! 17:16 Vip 0
ANITA I ANĐELO RASKINULI? Stanojlovićeva besno poručila: "Što se igrate sa osobama bez kojih ne možete" 16:38 Vip 0
RASKINULI ANITA STANOJLOVIĆ I ANĐELO RANKOVIĆ!? Sve objavila javno: "Nije spreman da pruži koliko i ja!" 11:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22