"BILA SAM MEZIMICA SAŠE POPOVIĆA" Pevačica otkrila detalje razgovora sa Suzanom: "10 dana pred njegovu smrt..." 18:20 Vip 0
BILI SU U BRAKU SEDAM GODINA! Ova prelepa pevačica je bila druga žena Nina Rešića, ljudi nisu verovali koliko je bila lepa (VIDEO) 20:45 Vip 0
"NE REKLAMIRAM TEZGE KAO NEKI, A UZMEM BRDO LOVE" Pevačica žestoko potkačila kolege: "Zna se ko tamo može da dođe..." 10:21 Vip 0
DUPLO SLAVLJE U DOMU SANDRE REŠIĆ! Čestitke samo pljušte, pevačica saopštila radosnu vest! 18:00 Vip 0
"NIKAD JE NIJE POMENUO, ČAK MI NI NE LIČI NA NJEGA" Zorica Marković šokirala, sumnja da je Sandra Rešić ćerka pokojnog Nina 20:40 Vip 0
NE MOGU VIŠE DA SLUŠAM LAŽI SANDRE REŠIĆ! Oglasio se menadžer pokojnog Nina, pa progovorio o pevačici: "Skuplja poene pričama o ocu" 06:30 Vip 0
SANDRI REŠIĆ UGROŽENA BEZBEDNOST? Prikuplja dokaze za tužbu, pa progovorila i o pomirenju sa Đedovićem 21:45 Vip 0
"SVE IDE PREKO SUDA, SKUPLJAM DOKAZE" Pevačica progovorila o Marku Đedoviću i Milici Veličković 15:40 Vip 0
NAŠA PEVAČICA ŠUTNULA DEČKA! Priznala šta se desilo: "Pravio mi je probleme, ne razume moj posao" 20:25 Vip 0
"MUKA MI JE OD SKANDALA" Naša pevačica o prevari o kojoj bruji region: "Podržavam Milicu Veličković" 08:45 Vip 0
NAŠA PEVAČICA KRIJE DEČKA JER JE OŽENJEN? Priznala javno sve, ne može više da ćuti: "Hoću dete!" 17:28 Vip 0
PEVAČICA SMRŠALA 44 KG, PA SE SKINULA Pokazala telo u kupaćem kostimu, ljudi u šoku: Imala sam 92 kilograma 12:40 Vip 0
SANDRA JE GLUPI PRIJATELJ, POKUŠALI SU... Otkrivene šokantne stvari nakon završetka Elite, tek sada kreće neviđeni haos! 19:56 Vip 0
"DEVOJKA IMA PSHIČKI PROBLEM ILI SE DROGIRA" Matora obelodanila strašne stvari na račun Sandre Rešić, precrtala je za ceo život! 21:20 Vip 0
MATORA POKAZALA PREPISKU SA SANDROM REŠIĆ! Donele konačnu odluku nakon haosa zbog Anitine ljubavnice 20:45 Vip 0
SANDRA REŠIĆ UŠLA U ELITU Nastala pometnja na imanju, raskrinkala najveću aferu, obezbeđenje u pripravnosti 07:25 Vip 0
SANDRA REŠIĆ ULETELA U STUDIO I KRENULA DA VIČE! Haos u Šimanovcima, svi pričaju o reakciji Dušice Jakovljević! 22:36 Vip 0
ĐEDOVIĆ IDE U POLICIJU NAKON ELITE Odluka saopštena u programu uživo, reagovaće i tužilaštvo! 11:58 Vip 0
SANDRA REŠIĆ PROVELA NOĆ SA ANITINOM LJUBAVNICOM! Pojavio se neoboriv dokaz, jedna drugoj priznale sve, čeka se Matorina reakcija! 08:31 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
OVE REČI SVAKI VERNIK TREBA DA IZGOVORI DANAS, ZA ZDRAVLJE I BOLJI ŽIVOT Crkva slavi svetog mučenika Terentija 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SREDU, 23. APRIL Devici nepovoljne okolnosti, Vaga ulazi u tajnu ljubavnu vezu, Biku glavobolja 05:00 Razonoda 0