DŽENIFER LOPEZ U HALJINI DO PUPKA DOHVATILA SE KUTLAČE "Samo ona može da kuva u toaleti za Oskara" 20:28
DŽENIFER LOPEZ U OSVETNIČKOJ HALJINI Prošetala dekolte bukvalno do pupka i skroz gola leđa, niko ne diše dok ona hoda! 17:35
IMALA JE SAMO JEDNO PITANJE Kada se Dženifer razvela od Afleka, nije mogla da prestane da razmišlja o ovoj stvari 13:40
OVO NIJE SMELA DA OBUČE Dženifer Lopez prekršila zlatno pravilo tokom praznika, morate da vidite šta je izabrala 20:32
ONE SU NAJLEPŠE NA SVETU, A ŠOKIRAĆE VAS KOLIKO IMAJU KILOGRAMA Za Kim Kardašijan i Džej Lo nikada ne biste pogodili 10:54
DŽENIFER LOPEZ UHVAĆENA U DRUŠTVU MISTERIOZNOG MUŠKARCA Ovim prizorom niko se nije nadao, da li je Aflek pao u zaborav? 10:53
IPAK NIJE KRAJ KAO ŠTO SE MISLI Dženifer Lopez pribegla očajničkim merama da vrati Afleka, on ne zna kako da je izbegne 10:29
NJENA NAJVEĆA LJUBAV SRUŠILA SE KAO KULA OD KARATA Evo kako Džej Lo zaista podnosi razvod od Afleka, jednu naviku je morala da promeni iz korena 19:51
UVIJALA SE KAO PRAVA ČIGRA Dženifer Lopez "začinila" svoj veliki povratak na scenu, sve prštalo od njenih oblina 11:57
TEK SAD VIDI KAKVU PREMIJU OD ŽENE JE IMAO Dženifer Lopez servirala Afleku brutalan odgovor na njegov skorašnji komentar o njoj 09:59
DŽENIFER LOPEZ ISKOČILA IZ AUTA U MINIĆU I SVE PARALISALA Fotografi su ovog puta imali šta da vide ispod njene bunde 08:39
SESTRA DŽENIFER LOPEZ KULIRA RAZVOD Umesto da zalupi vrata Afleku, ona bez blama uradila ovo, skandal kakav se ne pamti 12:51
ĆERKU VIĐAMO RETKO, A NJEGA JOŠ REĐE Dženifer Lopez konačno pokazala sina, mnogi ne znaju ni kako izgleda, evo na koga liči 10:36
NI NAKON 100 DANA NISU USPELI DA ZARADE 68 MILIONA Džej Lo i Ben Aflek sada muče muku zbog ovog problema 11:41
DŽENIFER LOPEZ SVIM SILAMA ŽELI DA SE VRATI NA TRON Nakon razvoda od Afleka, pevačica se uhvatila za jedinu slamku spasa 15:27
DŽENIFER LOPEZ GOLA ZABAVLJA GOSTE! Isplivala šokantna fotografija, novi skandal drma svet, Ben Aflek doživeo nervni slom! 13:00 Vip 0
DŽENIFER LOPEZ OGOLILA DUŠU NAKON RAZVODA! Prvi intervju, šokirala izjavom o Afleku: "Uništnio me je, glupa sam, naučila sam lekciju!" 21:20 Vip 1
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Pojavio se snimak koji može da uništi Dženifer Lopez, na njemu je sa reperom koji je zgrozio svet! 20:49 Vip 0
ISKOPIRAJTE STIL DŽENIFER LOPEZ Pokazala kako žene od 50 godina mogu da nose pocepane farmerice, a da ne izgledaju smešno 21:28
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''AKO ZAPAD MISLI DRUGAČIJE, NEK ORGANIZUJE DVOBOJ''! Peskov o ''Orešniku'': Neoboriv je, spremni smo 07:17 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0