ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZAPROSIO DEVOJKU, ONA MU REKLA NE Sada imaju dvoje deca, a evo zašto joj više nikada neće postaviti to pitanje! 19:15 Vip 0
IMA MILIONE, ALI JE SKROMNA DO BOLA Lejdi Gaga je od dečka tražila ovakvu veridbu, nije potrošio ni dinar zahvaljujući jednoj stvari 10:28
UROŠ ŽIVKOVIĆ ZAPROSIO DEVOJKU NA NEOBIČNOM MESTU! Prsten vredan čitavo bogatstvo, emotivan trenutak zabeležile kamere 12:00 Vip 0
EVO ZBOG KOG KRIVIČNOG DELA GA JURI INTERPOL! Verenik Milice Todorović umešan u mutne radnje, isplivali detalji poternice 07:20 Vip 0
VERILA SE BIVŠA SNAJKA ZORICE BRUNCLIK! Nakon što je otkrila porodične tajne porodice Ranđelović usledile lepe vesti, evo ko je njen verenik 17:05 Vip 0
JANJUŠ ZAPROSIO DEVOJKU! Pojavio se snimak, prisutni u šoku, evo šta je sve pripremio (VIDEO) 11:25 Vip 0
"NINA, UDAJ SE ZA MENE!" Nikola isplivao iz Zvorničkog jezera na Bogojavljenje - pa izvadio PRSTEN! (FOTO) 08:44 Vesti 0
LAZAR RISTOVSKI VERIO ANICU LAZIĆ? Pokazala prsten javno, svi se pitaju da li glumac staje na ludi kamen sa 39 godina mlađom 21:45 Vip 0
CECA SE VERILA KRIŠOM! Pevačica je krila vezu zbog razlike u godinama: Moćan i uspešan poslovni čovek! 07:00 Vip 1
DŽENTLMENSKI POTEZ KAKAV SE RETKO VIĐA Pre nego što je zaprosio Zendeju, glumac je uradio ovo i automatski raznežio sve žene sveta 21:00
,,BIO JE LUDO ZALJUBLJEN U NJU" Zendaja izgovorila sudbonosno ,,da" miljeniku žena u Srbiji, lepši prsten teško da postoji 19:04
SVIMA SE HVALILA VERENIČKIM PRSTENOM Kad je saznala istinu o njegovom poreklu nije mogla doći sebi 13:52 Razonoda 0
VERILA SE ĆERKA BRUSA VILISA Izgovorila sudbonosno ,,da" poznatom muzičaru, ovakav verenički prsten još nismo videli 12:35
I DALJE SE NE SMIRUJU STRASTI OKO VERIDBE SELENE GOMEZ, SADA OBJAVILI SVE DO DETALJA Kako je iza kulisa sve izgledalo, šta joj je ovo napravio? 21:32
VERILA SE PEVAČICA KOJU SRBI OBOŽAVAJU! Odmah okačila fotku skupocenog prstena, svi čestitaju 09:45 Vip 0
FOTOGRAFISANJE IŠLO PO PLANU, A ONDA SE DESILA KATASTROFA Pogledajte gde je završio verenički prsten sa dijamantima, reagovali vatrogasci! (VIDEO) 17:30 Razonoda 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
ČETVRTAK, 24. APRIL JE VAŠ DAN Ova 3 horoskopska znaka dobijaju najveće blagoslove, ponovo se osećaju moćno 22:02