DONETA ZVANIČNA ODLUKA, STIŽE JOŠ NOVCA! Važne vesti za više grupa građana, uključujući penzionere 14:27 BIZ 0
VLADA USVOJILA UREDBU O STANDARDU PENZIONERA Ona omogućuje nastavak mera za bolji položaj najstarijih 14:16
VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA OVU KATEGORIJU PENZIONERA Jedna potvrda mora da se dostavi do kraja godine 09:27
NE MOGU DA PODMIRE SVE TROŠKOVE U RS penzioneri ali i zaposleni honorarno rade, a ovo su dodatni poslovi koji im pune budžet 13:46
KO MOŽE DA NASLEDI PORODIČNU PENZIJU Definicija člana porodice nije svuda ista, pa obratite pažnju 12:34
POČELE PROSLAVE PENZIONERSKIH NOVIH GODINA Na jednoj od njih i direktor Fonda PIO Relja Ognjenović, izrazio zahvalnost najstarijima 16:56
PENZIJE UPOLA MANJE OD UPLAĆENIH DOPRINOSA Crnogorski penzioneri: „Ugrožen nam je ekonomski opstanak i dostojanstvo“ 15:11
KOLIKO DUGO ŽIVE PENZIONERI Ovo je skoro nepogrešiva statistika a zavisi najviše od vrste penzije 11:02
DOBRA VEST ZA PENZIONERE Danas počinje isplata penzija unapred, a prijavljivanje nikad nije bilo jednostavnije 10:51 BIZ 1
POVEĆANJE I ZA SRAZMERNE PENZIONERE U CRNOJ GORI U budžetu za te namene obezbeđeno 5,5 miliona evra 16:03
UŽIVAJTE I ŽIVEĆETE DUŽE TAČNO OVOLIKO GODINA Da bi penzija bila duga i zdrava morate – uživati! 15:19
ODLIČNE VESTI ZA SVE PENZIONERE U SRBIJI: Direktor PIO fonda najavio ogromne promene, a tu su i veće subvencije za BANJE! 14:51 Vesti 0
UVODI SE 13. PENZIJA Evo koje još pogodnosti čekaju penzionere u komšiluku, jedna od njih i praznična božićnica 10:43
DVA KLJUČNA POTEZA DA U PENZIJU ODETE MIRNO Šta savetuju stručnjaci, da li da štedite ili da živite srećno 11:24
UDRUŽENJE PENZIONERA O DRUŠTVENOM STANDARDU Šta očekuje najstarije sugrađane u idućoj godini, potvrdio i direktor PIO Relja Ognjenović 09:33
VAŽNA VEST AKO PRIMATE PENZIJU IZ OVE ZEMLJE Sutra savetodavni dani penzionih fondova, pitajte sve što vam treba 09:24
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22