MLADIĆ (23) SILOVAO STARICU (96) Horor u Leštanima, prvo joj tražio novac, nasilnik uhapšen 11:35 Hronika 0
Alo/M.J./Mediji SNIMAK HAPŠENJA LEŠTANINA KOJI JE PRETIO KRVAVIM PIROM Bespomoćan pred munjevitom akcijom Interventne jedinice (VIDEO) 20:37 Hronika 0
Alo!/M.J./Mediji POŠALJITE POLICIJU INAČE ĆU... Evo šta je tačno rekao uhapšeni muškarac iz Leštana 18:06 Hronika 0
Alo/M.J. POZVAO POLICIJU I REKAO DA ĆE POČINITI MASAKR Ekspresno uhapšen muškarac iz Leštana 17:43 Hronika 0
Alo!/Mediji JELENI IZ LEŠTANA MUŽ BAGEROM SRUŠIO KUĆU IZ OSVETE Ćerku i ženu ostavio bez krova nad glavom! 20:12 Hronika 0
Alo.rs/Blic PADA GRAD U BEOGRADU Nevreme "olešilo" Leštane - zveket leda odjekuje krovovima 15:46 Vesti 0
Alo/Mediji "SILOVAO JE ČOVEK KOG SAM GLEDALA KAO BRATA"Bolna ispovest majke napastvovane devojčice iz Leštana 20:46 Hronika 0
Alo/Mediji SILOVAO MALOLETNICU, PA PALICOM PRETUKAO MUŠKARCA Podignuta optužnica protiv manijaka iz Leštana 12:31 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf.rs DETALJI NAPADA U GROCKOJ Sinu zapalio auto, pa ošamario snaju dok je držala bebu u rukama! 13:11 Hronika 0
Alo.rs/Informer.rs DETALJI TRAGEDIJE U LEŠTANIMA Miloš prešao u suprotnu traku, zakucao se u "audi" i poginuo na mestu! 09:14 Hronika 0
Alo.rs OTEO RADNIKA EPS I MUČIO GA 21 DAN Nastavlja se suđenje Jovanoviću za zločin u Leštanima! 07:19 Hronika 0
Mediji/Alo!/M.J. TALAČKA KRIZA U LEŠTANIMA Psihički bolesnik se zatvorio u podrumu i preti samoubistvom! 13:40 Hronika 0
Alo.rs PRIJAVE PROTIV TROJICE KINEZA Ani polomili nokte i zube ispred radnje u Leštanima jer je htela da zameni milje! (FOTO/VIDEO) 14:42 Hronika 0
E. Sadiku SILOVAO DEVOJČICU (13), PA HTEO DA BEŽI NA KIM Osumnjičeni od ranije poznat po nasilju 07:30 Hronika 0
Alo!/Politika/M. Š. Stručnjak za bezbednost o eksploziji u Leštanima sumnjičav: Raketa se testira tako što se u sanduku baci sa visine od tri metra... 08:13 Hronika 0
Alo!/Novosti/M. Š. TREĆA ŽRTVA EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA Bojan u trenutku havarije bio u kolima na koje je pao geler i zapalio ih 07:57 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31