AU MAJKO MILA, KAKAV KRALJ Srbin se dosetio kako da najlakše prenese drva u podrum pomoću jednog predmeta - region oduševljen! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
SVAKA SRPSKA KUĆA MORA OVO DA IMA, A KOD NJE JE NEZAMISLIVO Snajka iz Zambije o predmetima bez kojih ne možemo, jedno ju je posebno šokiralo! (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
''GDE SAM JA OVO DOŠLA BRE?'' Snajka iz Španije u šoku zbog nečeg što je videla u Srbiji - ne veruje da ljudi to rade! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
SRBIN DOŽIVEO NEVEROVATNO IZNENAĐENJE U NEMAČKOJ U piceriji naleteo na Albanca, njegov postupak će pamtiti dok je živ! 13:00 Razonoda 0
OLUJA IZ EVROPE JURIŠA KA BALKANU! Ovi predeli PRVI na udaru nevremena sa grmljavinom, biće i do 30 centimetara snega! 10:35 Vesti 0
ENGLESKINJA POSTAVILA PITANJE KAKO JE BITI SA SRBINOM U VEZI Srpkinja joj komentarom očitala lekciju, izazvala haos na mrežama! 13:00 Razonoda 0
SRPSKO-ITALIJANSKO VENČANJE ZAPALILO MREŽE Mladenci zaigrali užičko kolo pa napravili HAOS, gosti oduševljeno posmatrali! (VIDEO) 18:30 Razonoda 0
BOSANAC ŠOKIRAN ISKUSTVOM SA SRPKINJAMA "Samo one ovo traže, osećam se kao da nemam pravo glasa!" 16:00 Razonoda 0
HRVAT PITAO SRBE KAKO DA DOBIJE SRPSKI PASOŠ Kad vidite kako su ga ljudi zakucali u komentarima, plakaćete od smeha! 15:00 Razonoda 0
IVAN IZ HRVATSKE UGLEDAO SRPSKU ZASTAVU, PA ODUŠEVIO REGION Zbog njegovog poteza gore društvene mreže! (VIDEO) 16:30 Razonoda 0
AUSTRALIJANKA POSETILA BEOGRAD, PA ZANEMELA OD ŠOKA Uporedila ga sa Berlinom i Melburnom, jedna stvar joj je posebno privukla pažnju! (VIDEO) 10:30 Razonoda 0
PRESLADAK DEČAK OBORIO SRBIJU NA NOGE Umesto da slaže kockice, on uzme plišano prase pa naravi ovo - genijalno! (VIDEO) 09:50 Razonoda 0
SRBIN JAČI I OD ZVERI Niko ne zna kako je ovo uspeo sam da podigne, svojim gestom digao celu kafanu na noge! (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
AU, DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Amerikanac šokirao izjavom o Balkanu - Srbi i Hrvati osuli paljbu na mrežama! 13:00 Razonoda 0
ZELENSKI UPUTIO JEZIVO UPOZORENJE IZ DUBROVNIKA:"Ako Rusija osvoji Ukrajinu, Balkan je sledeći!" 20:13 Vesti 1
KEJT BEKINSEJL NAM JE DOŠLA U KOMŠILUK Objavljen trejler filma koji se snimao blizu Srbije, vest je zapalila mreže! 08:40
OVU SRPSKU REČ NI U LUDILU NE TREBA IZGOVARATI U TURSKOJ Turčin iz Srbije otkriva koja sve sujeverja nas povezuju! (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
INFLUENSERKA IZ KONGA STUDIRA U BEOGRADU Teško se nosi sa predrasudama i diskriminacijom, u ovoj situaciji je Srbi bukvalno progone! (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
TREND ''BALKANSKI DORUČAK'' POSTAO VIRALAN NA TIKTOKU Kad budete videli sa čime stranci mešaju naše omiljene namirnice, prevrnuće vam se želudac! (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22