TANJA SAVIĆ ODUŠEVILA SVE NA KONCERTU Javno se obratila Lepoj Breni, pa uradila nešto što niko nije očekivao! 17:10 Vip 0
"KAD BIH SE PONOVO ŽENIO, TEBE BIH IZABRAO" Žika Jakšić o Tanji Savić, a njen odgovor sve iznenadio! 22:20 Vip 1
POSVAĐALI SE ZBOG INTIMNOG SNIMKA Tanja Savić sa ovim pevačem ne priča 20 godina, a bili su u vezi 13:40 Vip 0
SAMO ONA NIJE HTELA DA IMAMO ZAJEDNIČKU TURNEJU! Nekadašnji takmičari Zvezda Granda otkrivaju detalje odsustva sa koncerta Tanje Savić 17:10 Vip 0
PRAVA ISTINA ZAŠTO SE EKIPA IZ ZVEZDA GRANDA NIJE POJAVILA NA KONCERTU TANJE SAVIĆ Pevač obelodanio detalje! 16:30 Vip 0
"ZVALA SAM IH SVE, ALI SE NISU ODAZVALI!" Tanja Savić progovorila o svojim kolegama i Saši Popoviću, otkrila šokantne detalje 10:08 Vip 0
"RASPRAVLJAJU SE, ONA NEĆE DA SE UDA JER IMA TRAUME" Isplivale tvrdnje o odnosu Tanje Savić i 11 godina mlađeg: "Bila je hodajuća senka" 13:55 Vip 0
"ČULA SAM SE SA SAŠOM..." Tanja Savić otkrila sve o razgovoru sa Popovićem: "Optimističan je..." 14:45 Vip 0
EVO NA ŠTA JE TANJA SAVIĆ POTROŠILA SVOJ PRVI HONORAR! Njen gest rasplakao je mnoge, ni ne slutite o čemu je reč! 10:33 Vip 0
OSVANUO SNIMAK SA PRIVATNOG SLAVLJA TANJE SAVIĆ! Evo šta je radila nakon koncerta, njegove reči neće nikad zaboraviti! (VIDEO) 09:00 Vip 0
''DAMO, DALEKO OD TRBUŠNOG ORIJENTA'' Karleuša se obratila Tanji Savić nakon prvog koncerta: ''Žao mi je što...'' 18:37 Vip 0
EVO KOME JE TANJA SAVIĆ POSVETILA SOLISTIČKI KONCERT Briljirala pred 20.000 ljudi, napravila totalni spektakl! 12:22 Vip 0
PRVA IZJAVA DEČKA TANJE SAVIĆ! Potpuno ogolio dušu i priznao sve: "Shvatila je koliko je velika zvezda" 11:20 Vip 0
NAJEMOTIVNIJA SCENA NA KONCERTU TANJE SAVIĆ! Pevačica van sebe, na bini joj se pridružili sinovi (FOTO/VIDEO) 07:35 Vip 0
DRAGANA MIRKOVIĆ NA KONCERTU TANJE SAVIĆ! Ovome se niko nije nadao, publika vrišti (VIDEO) 22:49 Vip 0
TANJI SAVIĆ SEVNULO MEĐUNOŽJE, SVE SE VIDELO! Pukla joj haljina usred koncerta, a onda se desilo nešto gore (FOTO) 22:04 Vip 0
OTKRIVAMO SPECIJALNO IZNENAĐENJE NA KONCERTU TANJE SAVIĆ Pevačica je ovo krila od svih, eksplodiraće emocije u Areni! 21:44 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
EKSPLOZIJA U BANCI U SANKT PETERBURGU: Pogledajte jeziv snimak žene koja podmeće požar! (VIDEO) 17:07 Vesti 0
MOJ SADAŠNJI MUŽ ŽELI DA SE ODREKNEM SVOG SINA IZ PRETHODNOG BRAKA Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako 13:34
EPSKI SKANDAL U NOVOM SADU Lalatović i Dudić u klinču! Burne scene nakon utakmice Vojvodine i Radničkog (VIDEO) 17:46