MILICA JOKIĆ RASPLAMSALA STRASTI! Pevačica u bikiniju bez bretele pokazala hot obline (FOTO) 18:50 Vip 0
POZNATA PEVAČICA VEČERAS ULAZI U ELITU Niko ni ne sluti da će se baš ona pojaviti na kapiji, takmičarima će pasti vilice kada je budu ugledali 11:30 Vip 0
"STALNO MI TO STOJI U MALOM MOZGU" Pevačica ne želi više da ćuti, o Žiki Jakšiću izustila ovo, pa otkrila šta joj je uradio 11:05 Vip 0
"TI SE SAMO FOLIRAŠ" Žestoka svađa Zorane Mićanović i Milice Jokić u šminkernici, procurio tajni snimak (VIDEO) 19:30 Vip 0
MILICA JOKIĆ UHVAĆENA SA DRUGIM MUŠKARCEM U ZANOSU! Uvija se i igra ispred njega, šok kadrovi napravili haos (FOTO) 17:45 Vip 0
MILICA JOKIĆ SLOMLJENA ZBOG SMRTI! Objavila voljene osobe koja ju je napustila prošle godine (FOTO) 23:45 Vip 0
OPET JOVO NANOVO! Milica Jokić i sin Ivice Dačića ponovo uhvaćeni zajedno - palo pomirenje ili prijateljska kafica? 10:57 Vip 0
MILICA JOKIĆ UHVAĆENA SA MISTERIOZNIM MUŠKARCEM Evo šta radi nakon raskida sa Lukom Dačićem! 22:45 Vip 0
SPEKTAKULARNI ULAZAK U ELITU 8 Kada bude zakoračila na imanje u Šimanovcima nastaće totalni haos, ovo se dugo čekalo! 17:35 Vip 0
NJU NIKO NIJE OČEKIVAO NA PALMINOJ SAHRANI! Pevačica slomljena od bola, ne odvaja se od njega (FOTO) 14:12 Vip 0
DAČIĆEVA SNAJKA SE OPROSTILA OD PALME Dirljivim rečima odala počast preminulom Draganu Markoviću: ''Hvala na poštovanju.'' 08:19 Vip 0
PEVAČICA STEGLA GRUDI U KORSETU, SVE SE VIDELO! Izazvala pravi bum u studiju, svi je znate kao njegovu snajku! 05:30 Vip 0
VODITELJ ODAO PLANOVE O SVADBI! Milica Jokić i sin Ivice Dačića staju na ludi kamen: '' Ubrzo će dobiti i novo prezime, ja vodim veselje' 22:40 Vip 0
POZNATA PEVAČICA VEČERAS ULAZI U ELITU Produkcija spremila neviđeno iznenađenje za zadrugare 22:40 Vip 0
NAŠA PEVAČICA PALA NASRED NASTUPA Izblamirala se pred svima: Prosula sam se kao niko, svi su mi se smejali! 23:00 Vip 0
PEVAČICA DOBILA BAKŠIŠ OD DVA MILIONA EVRA Na svadbi je umesto novcem okitili satovima, ovo do sada niko nije uradio 18:17 Vip 0
MILICA MITROVIĆ POTVRDILA! Njih troje večeras ulaze u Elitu, ukućani nisu ni svesni šta im se sprema! 20:05 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: U neke bolnice se nije ulagalo 100 godina. Evo kako danas izgledaju (VIDEO) 20:00 Vesti 0
PRODAJE SEOSKO DOMAĆINSTVO ZA 100.000E! Zadrugarka pokazala gde je odrasla bez roditelja - baka napravila dramu (VIDEO) 21:00 Vip 0
''BEOGRAD NIJE KRIV ŠTO SAM BILA ALKOHOLIČARKA'' Ava Karabatić o životnim traumama, priznala od čega živi nakon očeve smrti (VIDEO) 21:40 Vip 0
''NEĆU OVO DA KOMENTARIŠEM, SKANDALOZNO'' Branko Babić opleo po obrvama estrade, a ovu damu je jedino pohvalio: ''Čista 10!'' (VIDEO) 20:00 Vip 0
"PLAKALA JE KAO KIŠA" Anđela Đuričić otkrila šta joj je majka rekla nakon finala: "Tata me je iznenadio" 08:55 Vip 0
OVO JE PRVA STVAR KOJU JE URADIO ODMAH NAKON PROGLAŠENJA POBEDE! Gastoz šokirao potezom, ona ostala nema kada je ugledala scenu! (VIDEO) 11:30 Vip 0
“IVAN NEMA OSEĆAJ ZA DETE, KRIVI GOCU ZA SVE” Jelena otkrila nepoznate detalje Marinkovićevog odnosa sa ćerkom 03:01 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
EVROPA ZELENSKOG SATERALA U ĆOŠAK! Ukrajinci van sebe od besa: Ko si ti, još jedan Janukovič? 22:16 Vesti 0
PLJUŠTAĆE I GRMEĆE, STIŽE ''ĐENOVSKI CIKLON'' U SRBIJU! Ovog datuma vreme se drastično menja 21:12 Vesti 0
ŽIVOT VAS MAZI Rođeni u ova 3 horoskopska znaka dobijaju sve što zaslužuju u četvrtak, 24. jula, tuga više ne postoji 22:04