''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
SENIDA OTKRILA SVE O TRAGEDIJI KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT! Mislila je da neće preživeti, i dan-danas se bori sa tim! 11:00 Vip 0
U ZATVORU SAM BILA 122 DANA! Ceca progovorila o prvom utisku iz ćelije, a ono što je videla na zidovima kada su joj upalili svetla potpuno ju je šokiralo! 07:00 Vip 0
VEZA SA DARKOM LAZIĆEM MI JE DONELA SAMO LOŠ PUBLICITET Barbara Bobak progovorila o detaljima veze sa pevačem 16:22 Vip 0
"IĆI ĆE SA NJIMA NA KAFU, A OVAMO PRIČA DA SE DROGIRAJU" Vendi o pevačicinoj izjavi za narkotike na estradi! 07:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
TAČNE CIFRE PENZIJA NAŠE ESTRADE! Zlata se obezbedila na vreme, Ana Bekuta prima dve penzije, a Lepa Lukić čak tri! 20:01 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDAJU SVA DECA ZORICE BRUNCLIK! Prvo dete je rodila sa samo 18 godina, a evo koga je ljubila pre Kemiša 17:46 Vip 0
"NE DROGIRAJU SE SAMO MUZIČARI VEĆ I VODITELJI" Šokantna izjava Jovane Jeremić, potvrdila spekulacije o narkoticima na estradi 17:28 Vip 0
ZBOG JEDNOG STIHA ODBIO PESMU! Sloba Radanović brutalno prozvao kolege, poslao im jasnu poruku! 10:42 Vip 0
ESTRADA ZATEČENA PALMINOM IZNENADNOM SMRĆU Zorica i Kemić izustili samo ovo, voditeljke slomljene od bola! 21:20 Vip 0
UMRO POZNATI ESTRADNI NOVINAR Izgubio bitku sa opakom bolešću, javne ličnosti se opraštaju od njega 09:19 Vip 0
"SKRNAVI VERU SVOJOM POJAVOM, PLAĆENA JE!" Đedović zgrožen ponašanje Vesne Vukelić Vendi, bez dlake na jeziku! 13:20 Vip 1
OPROŠTAJNA PORUKA POZNATOG PEVAČA IZAZIVA JEZU Sve je spremio za svoj odlazak, izabrao i gde će biti sahranjen 08:55 Vip 0
ISPLIVALE SLIKE SA CECINOG PUNOLETSTVA Ražnatovićeva na 18. rođendanu okupila pola estrade, evo kako je izgledala 08:20 Vip 0
OPROSTIO SAM JOJ ZBOG BRATA Nikola Rađen konačno otkrio zbog čega nije govorio sa majkom čak šest godina 07:28 Vip 0
FOTOŠOP REKORDERKE! Ove pevačice su najveći fanovi editovanih fotografija, bez blama menjaju i lice i telo 12:00 Vip 0
JECAJI ZBOG SMRTI MALE DANKE Poznati se opraštaju od ubijene devojčice, na estradi zavladao muk! 13:25 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
PUTINU STIŽE POMOĆ SAVEZNIKA? "Naši obaveštajni podaci su otkrili da se spremaju da pošalju trupe i oružje" 21:32 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. DECEMBAR Ovnovi, maksimalno iskoriste ovaj dan, Bikovi, obratite malo više pažnju na emotivnu stranu 19:30
KAKVU JE TO PORUKU ŽELEO DA POŠALJE ŽOC? Obradović pokazao srednji prst na konferenciji za novinare (VIDEO) 23:41