"PEVAČI RADE SVAŠTA ZARAD POPULARNOSTI" Progovorio o porocima i skandalima srpske estrade! 11:00 Vip 0
SRBI ZNAJU NJEGOV HIT! Nakon tragedije koja je snašla njegovu porodicu odustao od estrade, evo gde je i šta radi danas 11:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO: Andreana Čekić priznala da je bez dozvole vozila mesecima - žena joj prorekla sudbinu: ''Neću dete po svaku cenu'' 19:59 Vip 0
PAPRENO SKUPE KUĆE ESTRADE! Ona ima vilu od 5.000 evra, a ovaj pevač je nekretninu opremio kao hotel 06:00 Vip 1
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
SENIDA OTKRILA SVE O TRAGEDIJI KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT! Mislila je da neće preživeti, i dan-danas se bori sa tim! 11:00 Vip 0
U ZATVORU SAM BILA 122 DANA! Ceca progovorila o prvom utisku iz ćelije, a ono što je videla na zidovima kada su joj upalili svetla potpuno ju je šokiralo! 07:00 Vip 0
VEZA SA DARKOM LAZIĆEM MI JE DONELA SAMO LOŠ PUBLICITET Barbara Bobak progovorila o detaljima veze sa pevačem 16:22 Vip 0
"IĆI ĆE SA NJIMA NA KAFU, A OVAMO PRIČA DA SE DROGIRAJU" Vendi o pevačicinoj izjavi za narkotike na estradi! 07:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
TAČNE CIFRE PENZIJA NAŠE ESTRADE! Zlata se obezbedila na vreme, Ana Bekuta prima dve penzije, a Lepa Lukić čak tri! 20:01 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDAJU SVA DECA ZORICE BRUNCLIK! Prvo dete je rodila sa samo 18 godina, a evo koga je ljubila pre Kemiša 17:46 Vip 0
"NE DROGIRAJU SE SAMO MUZIČARI VEĆ I VODITELJI" Šokantna izjava Jovane Jeremić, potvrdila spekulacije o narkoticima na estradi 17:28 Vip 0
ZBOG JEDNOG STIHA ODBIO PESMU! Sloba Radanović brutalno prozvao kolege, poslao im jasnu poruku! 10:42 Vip 0
ESTRADA ZATEČENA PALMINOM IZNENADNOM SMRĆU Zorica i Kemić izustili samo ovo, voditeljke slomljene od bola! 21:20 Vip 0
UMRO POZNATI ESTRADNI NOVINAR Izgubio bitku sa opakom bolešću, javne ličnosti se opraštaju od njega 09:19 Vip 0
"SKRNAVI VERU SVOJOM POJAVOM, PLAĆENA JE!" Đedović zgrožen ponašanje Vesne Vukelić Vendi, bez dlake na jeziku! 13:20 Vip 1
OPROŠTAJNA PORUKA POZNATOG PEVAČA IZAZIVA JEZU Sve je spremio za svoj odlazak, izabrao i gde će biti sahranjen 08:55 Vip 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 28. MART Ribe treba da slušaju intuiciju, Vage će imati ljubavnu svađu, a šta čeka vas? 19:33
PARTIZAN OPET MORA DA NAVIJA ZA ZVEZDU Ovako izgleda tabela Evrolige posle poraza crno-belih u Minhenu 23:26