"MOGLI STE SAMO DA ME ZAMOTATE U ČARŠAV I NOSITE U GROB": Ženu iz Živinaca muž tukao skoro 50 godina, ona ćutala: Evo šta je bio okidač da konačno progovori 06:00 Vesti 0
PRETUKAO SUPRUGU Policija prilikom intervencije pronašla i skriveni štek u kom je krio drogu i oružje 12:37 Hronika 0
PRED DECOM I KOMŠIJOM PRETUKAO SUPRUGU Sud mu je odredio pritvor i on se sumnjiči za nasilje u porodici 07:54 Hronika 0
IZLETELA JE SVA KRVAVA NA ULICU NA KOSU Muž napao ženu na spavanju: Prvo ju je udario metalnom šipkom, a onda krenuo da bode... 21:43 Vesti 0
MALO POPILA, PA PRED DECOM PRETUKLA SUPRUGA Reagovala policija zbog nasilja u porodici u Zemunu 07:27 Hronika 0
PIJAN SEO ZA VOLAN PA PRETUKAO SUPRUGU JER JE ONA HTELA DA VOZI Policija u Vranju podnela prijavu zbog nasilja u porodici 14:01 Hronika 0
''HVALA JOJ, SPASILA ME ROBIJE'' Zajedničko oglašavanje pevačice i muža muzičara koji ju je pretukao - podneli zahtev za razvod braka 22:55 Vip 0
JEZIVO PORODIČNO NASILJE U BEOGRADU Iživljavao se nad ženom, tukao je pesnicama, a onda je gađao pepeljarom 19:01 Hronika 0
POBEDILA JE MNOGE BITKE! Devojčicu sa fotke je otac tukao - zamalo nije digla ruku na sebe, zamera joj ljubav sa Hrvatom 06:00 Vip 0
UŽAS U KURŠUMLIJI! Psihijatrijski bolesnik napao nožem sestru i zeta, pa ranio i sebe! 17:44 Hronika 0
TERETI SE DA JE ŽENU UDARIO GLAVOM O GLAVU Prilikom hapšenja policija kod njega pronašla oružje 13:30 Hronika 0
"OŠIŠAO ME JE NA ĆELAVO, A ONDA SAM UZELA NOŽ!" Vesna Rivas preživela stravično nasilje, otkriveni jezivi detalji! 06:30 Vip 0
BOLESNU MAJKU UDARALA I ŠUTIRALA U STOMAK, ĆERKU ZLOSTAVLJALA! Stravično porodično nasilje, ženi određen pritvor! 10:33 Vesti 0
POPIO PA BES ISKALIO NA SUPRUZI Pretio joj i da ga ne prijavi zbog nasilja u porodici 12:49 Hronika 1
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
SPUCALI MILIONE U PODZEMNE KONTEJNERE Koliko je ovaj propali projekat Đilasove vlasti koštao narod? 17:00 Vesti 0