OVO JE SUPRUGA ĐORĐA DAVIDA Mlađa je od njega 18 godina, ne žive zajedno, a razlog šokirao mnoge! 06:30 Vip 0
HITNA REAKCIJA SAŠE POPOVIĆA U Zvezdama Granda došlo do obračuna: Krenuo je pesnicom na njega! 20:15 Vip 0
PEVAČ SE DOHVATIO SA 18 GODINA MLAĐOM NASRED ULICE! Par ne može da obuzda emocije, kamera sve zabeležila! 17:30 Vip 0
"OBESIO BIH GA, TREBA UVESTI SMRTU KAZNU!" Poznati pevač kipti od besa zbog kolege koji je optužen za pedofiliju! 22:45 Vip 0
OVO JE SUPRUGA ĐORĐA DAVIDA Mlađa je od njega 18 godina, ne žive zajedno, a razlog šokirao mnoge! 17:01 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST ROKERA! Đorđe David otkrio jezive detalje saobraćajke u Severnoj Makedoniji: "Te slike me proganjaju..." 15:46 Vip 0
"BREDU SAM ODMAH SKINUO RIBU'' Evo koji naš muzičar je Bredu Pitu radio iza leđa na snimanju filma, tu je bila i Milena Dravić 13:00 Vip 0
I OVAJ POZNATI PEVAČ PRATIO MEČ CRVENE ZVEZDE! Njega definitivno nije niko očekivao, ustao i skandirao sa navijačima nakon pobede! 22:40 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ SE IPAK NIJE POJAVIO NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA Đorđe David progovorio o detaljima: Pogođen sam! 14:30 Vip 0
ON TE JE OZBILJNO POČISTIO! Nesvakidašnja situacija u Zvezdama Granda, žiri nije štedeo reči! 16:40 Vip 0
''PRODUKCIJA NE DOZVOLJAVA DA TO KAŽEMO, U GRČU SMO'' Đorđe David razvezao jezik o zdravstvenom stanju Saše Popovića 22:20 Vip 0
CECA JE OVOM KOLEGI JEDINA POMOGLA! To joj nikada neće zaboraviti, javno otkrio sve detalje, zanemećete! 10:25 Vip 0
"CECA MI JE POSLE UDESA POZAJMILA PARE" Đorđe David ogolio dušu posle tragedije u Severnoj Makedoniji 15:00 Vip 0
SVI ZABRINUTI ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA SAŠE POPOVIĆA! Neće se pojaviti na snimanju nove sezone Zvezda Granda, otkriveni detalji 14:40 Vip 0
TREBA DA GA JE SRAMOTA ŠTO JE TO URADIO BORI Đorđe David otkrio sve o jezivom postupku, a ovo su detalji poslednjeg razgovora sa rokerom 15:40 Vip 0
"PLAKAO JE, NIJE MOGAO DA STOJI NA NOGAMA" Pre mesec dana Boru Đorđevića su preplavile emocije, a sada otkriven razlog! 06:30 Vip 0
"PLAKAO JE, NIJE MOGAO DA STOJI" Pre mesec dana Boru Čorbu su preplavile emocije, a njegov kolega otkrio razlog 09:08 Vip 0
BORA JE VEČAN, ALI LJUDSKI VEK IMA TRAJANJE Poznati pevač o Đorđeviću: Uvek će biti prisutan među nama 18:53 Vip 0
OVO JE SUPRUGA ĐORĐA DAVIDA Mlađa je od njega 18 godina, ne žive zajedno, a razlog šokirao mnoge! 11:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22