"BIO JE KOD NAS, IMAO JE OBEZBEĐENO SVE" Viki Miljković razočarana nakon izdaje, pa razvezala jezik o kandidatu koji ju je optužio za mito! 12:55 Vip 0
POSLE RAZVODA GA TUŽILA! Ovo su detalji odnosa voditelja Dnevnika i njegove bivše žene: "Obmanjivao me je 10 godina" 16:20 Vip 0
DOSTA JOJ JE SVEGA! Anabela rešena da tuži Vesnu Đogani: "Ovo je kap koja je prelila čašu!" 16:40 Vip 0
"ZARAĐUJEŠ NA MOJOJ ŽALOSTI, ODGOVARAĆEŠ PRED SUDOM!" Ava Karabatić najavila tužbu bivšoj Zadrugarki! 20:45 Vip 0
PLJUŠTE TUŽBE ZBOG NAPLATE RUČNOG PRTLJAGA Evropa uzima stvar u svoje ruke, evo ko je sve na udaru 14:41 BIZ 0
MARIJA MIKIĆ NAJAVILA TUŽBU! Pevačica donela konačnu odluku: "Takve stvari se rešavaju pred sudskim organima" 15:40 Vip 0
OPŠTI NAPAD GLOBALISTA NA TRAMPA 20 američkih država tuži predsednika SAD, hoće ponovo da ga vežu! 13:28 Vesti 0
UČESNICU ELITE TUŽILA POZNATA VODITELJKA Nakon skandaloznih tvrdnji povukla drastičan potez, preko ovoga joj neće preći! 16:07 Vip 0
"GRAND MI UZIMA 100%, A UGOVOR MI JE ISTEKAO" Andreana Čekić tužila produkciju, po svaku cenu želi da sazna jednu stvar! 10:50 Vip 0
HITNO NAPUSTIO BEOGRAD, TRAŽIO POMOĆ OD NADLEŽNIH! Princ se prijavio za Evroviziju, pa naišao na neviđeni problem! (FOTO) 20:15 Vip 0
TVRDIO DA JE BIO SA LEPOM BRENOM, PA JE TUŽIO ZA POKUŠAJ UBISTVA Poznati muzičar pevačici posvetio knjigu! 10:35 Vip 0
"TUŽIĆU GRAND!" Nakon smrti Saše Popovića pevačica donela odluku: "Uzimaju pare od mojih pesama, ne dam da misle da sam ovca" 15:15 Vip 0
"PIJANI LIK SE VALJA PO BINI I VREĐA ŽENE I PREDSEDNIKA!" Karleuša zapenila, žestoko udarila na Georgieva! 17:35 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 16. JUL Devici prija tišina, Vaga se udaljava od partnera, Jarac da obrati pažnju na snove 19:36
KADA NEMA NAJBOLJEG TENIS NIKOG NE ZANIMA Poražavajući podaci sa finala Vimbldona, Siner i Alkaraz gledaju i ne veruju 20:46