V. Popović MLADIĆ MUČKI UBIJEN U PRIBOJU BIO SIROČE Iza nastradalog Ervina ostale dve sestre, sestričine, amidža, dajidža... 08:32 Hronika 0
Alo!/Mediji PREMINUO POSLE BRUTALNOG PREBIJANJA Komšije o Vuku, slomljene od bola: Divan momak, dete za primer 22:40 Hronika 0
Alo!/Mediji OVO JE VUK KOJI JE PREMINUO 14 DANA POSLE TUČE U BEOGRADU Tukli ga u toaletu dok se nije onesvestio, nastavili da ga biju u bašti (FOTO) 18:06 Hronika 0
Informer/Alo! PREMINUO POSLE ŠEST GODINA PROVEDENIH U KOMI Mirko je teško povredio glavu tokom porodičnog skijanja na Kopaoniku 18:02 Hronika 0
Mediji/Alo! ČEKA SE OBDUKCIJA Mladiću koji je pronađen bez svesti u Zaječaru nije bilo pomoći, preminuo nakon što je prevezen u bolnicu 21:31 Hronika 0
Alo.rs/Telegraf PREMINUO NIŠLIJA NAPADNUT NA ULICI Mislilo se da ga je izujedao pas, a onda su otkriveni ubodi nožem - otac sumnja na uterivače dugova 09:28 Hronika 0
Mediji/Alo!/M.J. HOROR U TEŠNJU Posle lude proslave svog 18. rođendana samo je pao mrtav 20:25 Vesti 0
Alo/E.N. MRŠAV, U CRNOM, SA MASKOM NA LICU Ovo je opis ubice iz Rakovice, policija raspisala potragu 09:45 Hronika 1
Alo/E.N. NIJE MU BILO SPASA Mladić koji se zakucao u drvo u nesreći kod Vlastotinca podlegao povredama 10:31 Hronika 0
Alo! MLADIĆ (31) PREMINUO OD KORONE U BOLNICI Dr Udovičić: Nemojte da umrete gušeći se na respiratoru 17:46 Vesti 1
Novosti/Alo/A.N. NAŽALOST SA TUŽNIM ISHODOM Filip (27) podlegao povredama nakon što se polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi 13:01 Hronika 0
Kurir/Alo/E.N. MLADIĆ (32) PREMINUO OD KORONE Dr Tiodorović: Ne znam šta još treba da se desi da bi ljudi shvatili da nam je jedini lek vakcina! 11:59 Vesti 0
Novosti/Alo! MLADIĆ PREMINUO KOD GORNJEG MILANOVCA Hitna pomoć odjurila na lice mesta, ali mu nije bilo spasa 07:45 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31