SASLUŠAN DILER KOD KOGA JE PRONAĐENO PREKO 10 KILA DROGE Narkotike držao ispod kreveta u spavaćoj sobi, upakovanu u manje i veće pakete 12:57 Hronika 0
M. Jovanović SRPSKI NARKO-DILER OTVORIO VATRU NA POLICIJU U KOLUMBIJI! Italija traži begunca zbog šverca narkotika 13:54 Hronika 0
E. A. NARKO-DILER OBEĆAO POMOČ UNESREĆENIMA U ZEMLJOTRESU! Humanost ili odvratna reklama? 07:00 Vesti 1
Mediji/Alo! MLADIĆ UHAPŠEN NA PETLOVOM BRDU Policija prilikom pretresa stana pronašla drogu u kesama obeleženim slovom "Z" 10:30 Hronika 0
Alo.rs SPEKTAKULARNO HAPŠENJE NARKO - DILERA Pao sa četiri kilograma heroina, sumnja se da je deo poznate balkanske krimi - grupe! (VIDEO) 11:51 Hronika 0
Mediji/ALO.RS UZGAJALI MARIHUANU U LABORATORIJI Pao još jedan član organizovene grupe iz Niša 15:21 Hronika 0
Ekipa Alo KAO NA FILMU Španska policija spasla našeg državljanina koji je bio zarobljen u hotelskoj sobi luksuznog hotela 07:00 Hronika 0
Alo.rs POLICIJA RAZBILA GRUPU DILERA HEROINA U akciji u Nišu uhapšeno pet osoba, zaplenjeni droga, automobili i novac 18:00 Hronika 0
Alo.rs/I. S. ZAPLENJENO JE VIŠE KILOGRAMA DROGE Uhapšeno sedam narko dilera, među njima i jedna ženska osoba 18:12 Hronika 0
Alo! SRPSKA POLICIJA UHVATILA OPASNOG NARKO-DILERA IZ BELGIJE Dolijao nakon dužeg bežanja 17:19 Hronika 0
Alo.rs BRUTALNE REČI MINISTRA VULINA: Zvicer bez svog šefa Mila ne bi bio najveći narko-diler u ovom delu sveta! 20:38 Vesti 2
Alo/V.P. UHAPŠEN PROIZVOĐAČ I DILER DROGE U njegovom stanu na Paliluli pronađena droga i sva oprema za prodaju 13:37 Hronika 0
Alo/I.T. PAO DILER U SOKOBANJI! Sa sobom nosio kesicu amfetamina, policija u stanu pronašla i kokain 12:24 Hronika 0
najžena.rs KONTROVERZNA BAKA DILER (72) UMRLA U ZATVORU: Bila je osuđena zbog dilovanja kokaina, sudija joj ispunio poslednju želju 21:13
Alo/E.N. UHAPŠEN DILER ISPRED ŠKOLE NA DORĆOLU Džepovi mu bili puni heroina, i kupcima stavljene lisice na ruke 11:00 Hronika 0
Alo!/Politika/M. Š. DILERI SVE MLAĐI Raste broj dečjih prodavaca droge, koriste stare telefone i prednosti krivičnog zakona 22:48 Hronika 1
Alo.rs/borba ŠKALJARCI POHAPŠENI NA KANARSKIM OSTRVIMA Zapljenjeno je 400 kilograma kokaina i skoro pola miliona evra! 09:35 Vesti 0
Alo.rs/tanjug/J.N. U "MERCEDESU" 100 GRAMA SPIDA ISPOD VOLANA U Smederevu uhapšen muškarac zbog trgovine narkoticima! 13:59 >> 14:00 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 80