NAKON OVOGA NIŠTA VIŠE NIJE BILO ISTO! Naša poznata pevačica donela odluku koja joj je život promenila iz korena! 11:15 Vip 0
VANESA MEĐU PRVIMA STIGLA KOD ĐANIJA I SLAĐE Pevač sa suprugom dočekuje kolege: Ko god došao, dobro došao 20:08 Vip 0
KAKVA JE RIBETINA VANESA ŠOKČIĆ Pojavila se u ultra kratkom šortsu kod Đanija i sve ostavila bez teksta, a gazi šestu deceniju 22:30 Vip 0
MUŠKI ROD JE MAŠTAO O NJOJ Harala je domaćom scenom, a sada isplivala Vanesina stara fotka na kojoj izgleda brutalno (FOTO) 07:00 Vip 0
Nina Denda DOŽIVELA SAM ŠOK, TO NIKADA NISAM VIDELA Vanesa Šokčić progovorila o romskoj svadbi, pa otkrila šta se na slavlju desilo 20:00 Vip 0
Milica Veličković SA OVIM MUŠKARCEM VANESA ŠOKČIĆ UŽIVA U LJUBAVI! Pevačica ga godinama krije od javnosti, a evo zašto se nikada nije udala za njega 19:55 Vip 0
Informer/Amina Jusović "U ŠOKU SAM, NE PRESTAJEM DA PLAČEM" Vanesa Šokčić nakon smrti koleginice van sebe, ne može da sakrije bol 14:21 Vip 0
Alo/E.B. OBRT U POSLEDNJEM TRENUTKU NA SAHRANI SAŠE VIDIĆA Pevačica nije izdržala, došla na kremaciju i pokušala da se sakrije, svi zanemeli od šoka kada su je videli! (FOTO) 14:44 Vip 0
Grand/Alo/N.D. TO JE BIO NAJGORI PERIOD MOG ŽIVOTA Pevačica se pojavila u filmu "Južni vetar", a zbog jedne stvari je želela da odbije ulogu 13:20 Vip 0
Alo/N.D. NATERAO ME JE NA TO Vanesa otkrila decenijama čuvanu tajnu, evo sa čime se suočila na početku karijere 12:30 Vip 0
Alo/B.S. VANESA ŠOKČIĆ JE ŽARILA I PALILA ESTRADOM Njene pesme se i dan danas slušaju a dobila je i interesantan nadimak 08:50 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. NOSI ODEĆU STARU 30 GODINA Vanesa Šokčić otkrila da čuva garderobu iz devedesetih: Moda se vraća 10:30 Vip 0
Hello/Alo/A.M. NIKAD JE NIJE ZAPROSIO Naša pevačica krije partnera kao zmija noge, evo kako izgleda (FOTO) 23:00 Vip 0
Alo! / O. K. BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI Vanesa drastično smršala, prisutni u šoku gledali njenu promenu 16:10 Vip 0
Alo/N.K./A.J. STIŽE ESTRADA NA SVADBU BOJANE I MIRKA Zlata Petrović među prvima stigla sa njim, oduševila izgledom (FOTO) 17:58 Vip 0
Sabor/Alo/N.S. PEVAČICA JE DEVEDESETIH BILA FATALNA Zvali su je plavi haos, ovako je zavodila muškarce (FOTO) 12:13 Vip 0
Pink/Alo/K.G. SVAKO SE SNALAZI NA SVOJ NAČIN Vanesa bez dlake na jeziku o elitnoj prostituciji i Dušici Grabović! 22:40 Vip 0
24sedam/Alo/J.M. DEVEDESETIH JE BILA NAJPOPULARNIJE MUZIČKO LICE! Nikada nije htela da peva narodnjake, evo o kome je reč! 21:16 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0