''DA ISPLATITE SVE U ROKU OD 15 DANA'' Evo kom diskvalifikovanom zadrugaru stigla presuda iz suda zbog bežanja iz rijalitija 07:30 Vip 0
N.Denda "POČELA SAM DA SE TRESEM, IMALA SAM PANIČNI NAPAD" Teodora Bilanović optužila Čorbu za nasilje: Zbog maltretiranja sam završila kod psihologa 19:50 Vip 0
Amina Jusović "MUSLIMANSKI JUDO, BOLESNIKU" Dejan Dragojević trpi monstruozno nasilje, bivši zadrugar dobija jezive pretnje! 13:45 Vip 0
Paparazzo Lov/Alo/Amina Jusović POLICIJA GA UHVATILA DOK RADI OVO Frana Pujasa presrela patrola, ovo su svi detalji! 11:50 Vip 1
Alo/M.V. PRVO OGLAŠAVANJE NIKOLE ĐORĐEVIĆA NAKON MASOVNOG UBISTVA U MLADENOVCU! Bivši zadrugar se družio sa ubicom, a sada je imao da poruči samo jedno 13:45 Vip 0
Alo/M.V. BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ BIO DRUG UBICE IZ MLADENOVCA! Nikola Đorđević se družio sa Urošem, danima pre zločina izašli zajedno 11:50 Vip 0
Alo/N.D. ISPLIVALI DETALJI TAJNOG DOGOVORA Ana Ćurčić je pred ulazak u Zadrugu obećala ćerki i sinu jednu stvar, ovo joj nikada neće oprostiti! 10:20 Vip 0
Alo/N.D. MAJA RASKRINKALA ANU! Progovorila o njenim nemoralnim radnjama, pa otkrila šta je radila pre ulaska u rijaliti, Ćurčićeva ovo nije očekivala 08:15 Vip 0
Alo/A.J. EVO ŠTA JE KARIĆ RADIO NEPOSREDNO PRE INCIDENTA Isplivao snimak, bivši zadrugar uhvaćen u ovakvom stanju! (FOTO+VIDEO) 15:55 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NAKON VEZE SA ČORBOM IDE KOD PSIHIJATRA Teodora Bilanović prijavila bivšeg dečka za nasilje, čeka ga suđenje, a ima i zabranu prilaska! 06:45 Vip 0
Alo/M.V. NIKADA SUROVIJA Jovana Jeremić oplela po Slavniću i Anđeli, rekla ono čega se mnogi plaše, a potkačila je i Anu Ćurčić 14:35 Vip 0
Alo/A.J. DRAMA U CENTRU GRADA Mensura zamalo udario autobus, jeziv snimak kruži internetom! 15:15 Vip 0
Alo/A.J. SELI SE ZBOG VERE Dejan Dragojević otputovao, pa viđen ispred džamije u ovom gradu, oduševljenje nije krio! 18:00 Vip 1
Alo/B.S. OGLASILA SE PRODUKCIJA Očekuje se pismo od velikog šefa, zadrugari neće znati šta ih je snašlo 15:40 Vip 0
Alo/B.S. DONEO ŠOKANTNU ODLUKU Filip Car se obratio produkciji, završio je sa svojim učešćem u rijalitiju 21:40 Vip 3
Alo/A.J. POPULARNA PEVAČICA VARALA DEČKA SA FRANOM Nova afera trese estradu, u sve umešan i Nući, šok! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. KRISTIJAN GOLUBOVIĆ DOŽIVEO NEZGODU Ozbiljno krvarenje izazvalo paniku, ukazana mu pomoć, ovo su detalji! 21:50 Vip 0
Alo/A.J. KAŽNJENA SA MILION DINARA Sanja Grujić žestoko udarena po džepu, razotkrili njenu aferu sa Janjušem, da bi se izvukla okrivila produkciju! 17:49 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0