KARLEUŠA MEŠA REPERU NA BINI, ON KRENUO DA JE UDARI PO ZADNJICI! Šok snimak se širi mrežama, evo šta mu je uradila! 19:48 Vip 0
PRATILA MI JE STORIJE Devito prvi put progovorio o skandalu koji se desio sa Nati Natašom 14:48 Vip 0
HOĆE BRZU LOVU, NEĆE IH BITI ZA DVE GODINE: Vesna Đogani udarila na Rastu i Vojaža, ove reči izgovorila javno i šokirala! 11:51 Vip 0
PREKRŠEN UGOVOR O DISKRECIJI CEREMONIJE Pojavila se fotka Teodore Džehverović sa Devitove svadbe, kida koliko je zgodna 12:59 Vip 0
VOLE ME ŽENE, ALI I MUŠKARCI Reper Mili otvorio Onlyfans, žestoko potkačio kolegu i izgovorio javno ovo 09:59 Vip 0
DEVITO SE OŽENIO U STROGOJ TAJNOSTI? Reper za goste imao poseban zahtev, a ovo je u restoranu bilo strogo zabranjeno! 16:46 Vip 0
KARLEUŠA SA GOSTIMA ZAPALILA BEOGRAD! Publika pala u trans kada je njih dve videla na sceni! (FOTO) 22:48 Vip 0
SAOPŠTENO KO SU GOSTI NA KONCERTU JELENE KARLEUŠE U BEOGRADU: Velike zvezde spremne da naprave haos! (VIDEO) 18:24 Vip 0
Nina Denda POTPISAN JE UGOVOR Devito prvi put o saradnji sa Nati Natašom i skandalu koji se desio 16:10 Vip 0
N.Denda ZBOG OVOGA SU PREKINULI INTERVJU! Nući nije imao odgovor na jedno pitanje, pobesneo je kada je čuo za šta ga optužuju 09:40 Vip 0
N.Denda OGLASIO SE DEVITOV MENADŽER! Ovo je prava istina o saradnji sa Nati Natašom, nakon što su repera optužili da je obmanuo javnost, isplivali novi detalji 12:30 Vip 0
Amina Jusović POVEZIVALI SU JE SA MAJOM BEROVIĆ Evo ko je Nati Nataša čiji je duet lažirao Devito, pokušali su i ranije da zarade na njoj! 14:26 Vip 0
Amina Jusović TEODORA ISPALILA DEVITA Pevačica se nije pojavila na promociji njegovog albuma, a sada je otkriven razlog, fanovi razočarani! 12:40 Vip 0
Amina Jusović SKANDAL ZBOG LAŽNOG DUETA DEVITA SA NATI NATAŠOM NE JENJAVA Sada se oglasila reperova menadžerka, pa poručila ovo! 11:40 Vip 0
Amina Jusović DEVITO OBMANUO JAVNOST, SVE JE BILA LAŽ! Reper se hvalio kajlom od 200.000 evra i duetom sa latino zvezdom, a sada je raskrinkan! 10:00 Vip 0
N.Denda UNIŠTIO AUTOMOBIL OD 250.000 EVRA! Devito objavio šok snimak, pa priznao: Nemam novca da plaćam ratu! 17:40 Vip 0
Alo/E.B. SVI U NEVERICI ZBOG DEVITA Povlači se sa javne scene, procurio njegov zabrinjavajuć potez, šta mu se desilo?!(FOTO) 20:04 Vip 0
Alo/M.V. "GOSPODIN JE IZ LIMUZINE IZAŠAO SA OBEZBEĐENJEM" Popularni pevač raskrinkao DeVita i otkrio sve o njegovom bahatom ponašanju 18:35 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. ŽENI SE POZNATI REPER Devito na neobičan način verio devojku, evo šta joj je kupio i zakleo joj se na večnu ljubav 10:20 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
AU, DA TE INFARKT STREFI Srbin kod Zlatibora vozio auto, a onda mu se ONA pojavila na retrovizoru (VIDEO) 21:57 Vesti 0
PET NAJHRABRIJIH ZNAKOVA HOROSKOPA Ne plaše se nepoznatog, uvek se bore do kraja, a ostali od njih crpe snagu 22:09