AKO MU JE TO LAKŠE, SLAGAĆE VAS 5 stvari koje vam muškarci nikada neće reći, a ispričaju ih prijateljima 17:50
DOBILA MILION LAJKOVA ZA JEDAN DAN! Svima je objasnila zašto se lepa devojka zaljubi u ružnog momka 16:00
OVO OTKRIVA KO VAM JE SRODNA DUŠA Ako tražite ljubav do kraja života, primenite “pravilo 37 posto” 16:22
LAKŠE IM DA NAPIŠU NEGO DA KAŽU Muškarci otkrili najskrivenije tajne, jedna će vas posebno iznenaditi 09:50
"ČUVAJTE SE ZGODNIH MUŠKARACA" Interesantni ljubavni saveti u staroj Jugoslaviji, iz jednog razloga ističe se boja tena 13:14
STRUČNJAK ZA VEZE SAVETUJE: „Žene, bežite od muškarca koji ne radi ovo za vas, ne pristajte na manje!“ 16:14
ŠTA STE PRVO UGLEDALI NA SLICI? Vaš odgovor otkriva zašto ne možete da ostvarite ljubavne i poslovne ciljeve 14:38
ŽENA IMA 47, A NJEN MUŽ 33 GODINE „On je mnogo mlađi, ali ne može da prati moj tempo“, poručuje šokiranim ljudima 13:35
DA SE NE POKAJETE Evo kako da znate da li ste spremni za zajednički život s partnerom, jedan uslov je posebno važan 21:38
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ACA OBJAVIO POSLEDNJI STORI SAMO NEKOLIKO SATI PRE STRADANJA Veselio se sa drugarima u kafani, a onda se zakucao u drugi auto (FOTO+VIDEO) 10:02 Hronika 0
"NEMOJ DA MI PIPAŠ DETE, RODI SEBI PA GA PIPAJ!" Selena pokušala da pomogne povređenoj devojčici - onda je doživela ŠOK! 09:56 Vesti 0