NOVI SNIMAK TUČE U ČAČKU Blokaderi napali maloletnika dok je bio sa devojkom, pa slagali da su napadnuti politički (VIDEO) 13:01 Vesti 30
DELOVI SLUPANOG MOTORA RASUTI PO KOLOVOZU Jezive scene na mestu udesa na magistrali (FOTO) 16:41 Hronika 0
DELOVI VOZILA SU SVUDA PO MAGISTRALNOM PUTU Silovot sudar na magistrali kod Čačka (FOTO) 10:02 Hronika 0
"CELO TELO MI JE BILO POD OSPOM, NISU MOGLI VENU DA MI NAĐU" Zoran je sa samo osam meseci preživeo variolu veru, sve duguje jednom doktoru 15:26 Vesti 0
UBIJENI BRAČNI PAR ĆE SUTRA BITI SAHRANJEN U ČAČKU Meštani o njima imaju samo reči hvale: "Pamtićemo ih kao divne ljude" 14:49 Hronika 0
ISKASAPIO MAJKU I OCA SA PO 30 UBODA NOŽEM! Osumnjičeni Mihailo imao površinske rane po telu! 13:47 Hronika 0
OVO JE MILICA KOJU JE DANAS UBIO SIN U ČAČKU Lečio se 8 godina zbog psihičkih problema 12:20 Hronika 0
OVO JE MIHAILO KOJI JE UBIO RODITELJE U ČAČKU Izbo je majku i oca, pa se dao u bekstvo 11:53 Hronika 0
OGLASIO SE MUP O UŽASU U ČAČKU Bežao je nakon što je ubio majku i oca u njihovom stanu 09:12 Hronika 0
KRVI IMA NA ULAZU, PROBUDILA NAS JE STRAŠNA VEST Čačan u neverici nakon što je sin ubio roditelje 08:37 Hronika 0
SIN UBIO RODITELJE U ČAČKU! NJihova tela pronađena IZBODENA u stanu, on posle zločina krenuo PEŠKE ZA BEOGRAD 07:58 Hronika 0
"ČULI SMO DA JE ZADOBIO STRAŠNE POVREDE" Sudar motora, automobila i kamiona kod Čačka (FOTO) 19:26 Hronika 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
IAKO TEŠKO PRIMETNI, OVI SIMPTOMI SE PRVI OSETE KOD MOŽDANOG UDARA Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju 20:45