Alo/E.B. ZASTAĆE VAM DAH OD ĆERKE NAŠEG PEVAČA Njene provokativne fotke dovode do ludila, vanserijska lepotica! (FOTO) 09:00 Vip 0
Alo/E.B. VIŠE PUTA OTKAZIVAO SVADBU, KUPIO JOJ SAPUN ZA INTIMU SA NJEGOVIM LIKOM Ovo je ŽENA intrigantnog pevača grupe "Let 3" iz Hrvatske! (FOTO) 15:29 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. Čeda Čvorak objavio sliku iz mladosti Komentari su se samo nizali "NI SADA TI NIŠTA NE FALI" (FOTO) 13:40 Vip 0
Alo/N.D. EVO KAKO SU SE VOLELI IGOR I DRAGANA O njihovoj ljubavi je brujala javnost, a sada je isplivala fotografija koja sve objašnjava (FOTO) 10:47 Vip 0
Alo/N.D. OGLASIO SE DŽAJA Danas je dve godine otkako je bubnjar "Amadeus benda" preminuo, evo šta kaže frontmen grupe (FOTO) 19:00 Vip 0
Republika/Alo/N.D. NIKAD NEĆU ZABORAVITI ŠTA NAM JE LUKAS UČINIO Frontmen OK benda progovorio o karijeri, pa priznao: Prodali smo se zbog para 09:10 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. IZBOLI SU ME NOŽEM, JEDVA SAM OSTAO ŽIV Frontmen Amadeus benda progovorio o borbi za život 19:20 Vip 0
Alo/N.S. LUDO JE VOLEO VODITELJKU Preminuli muzičar Igor Starović ovako je pričao o ljubavi sa Draganom Katić 17:50 Razonoda 0
Alo/N.D. POSLEDNJA FOTOGRAFIJA IGORA STAROVIĆA Pevač pred smrt drastično promenio izgled (FOTO) 17:34 Razonoda 0
Alo/N.D. DUBOKO SAM POTRESENA, SAČUVAĆU USPOMENU NA NJEGA Dragana Mirković ne krije tugu zbog smrti kolege 17:19 Razonoda 0
Alo/A.M. TO JE KRST KOJI SAM MORAO DA NOSIM Pevač nikad iskrenije o teškom detinjstvu, pa priznao šta mu je najviše nedostajalo 18:26 Vip 0
Alo/K.G. ČEDA ČVORAK OTKRIO KO JE NOVA PEVAČICA GRUPE "LUNA" Dugi niz godina je na estradi i sarađivala je sa Đoganijevima 13:15 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. NIJE BILA PLAĆENO LICE I JEDNOSTAVNO JE OTIŠLA Nakon skandala u emisiji Čeda Čvorak progovorio o sukobu sa bivšom pevačicom grupe Luna 14:42 Vip 0
Alo/Đ.M. SILOVAO GA JE OTAC KADA JE IMAO DVE GODINE! Poznati pevač prošao je kroz pakao, a ova terapija mu je pomogla da se priseti stravičnih detalja! 14:22 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ŽIKA ZANA POSTAO DEDA! Porodila se njegova starija ćerka, otkriveno kog je pola beba i kako je sve proteklo! 21:00 Vip 0
Alo/D.S. ANTIVAKSERKA NAPALA FRONTMENA PARTIBREJKERSA On je brutalno spustio spustio odgovorom i nasmejao sve! 18:20 Vip 3
Alo/D.S. DAMIANO DAVID STRAVIČNO PRETUČEN?! Isplivale fotografije nakon incidenta, lice mu je skroz u ranama! (FOTO) 17:26 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SEDELE SMO U KOLIMA KADA NAM JE PRIŠAO SIMPATIČAN DEKA Nismo ni slutile da će ovo da nas pita, bukvalno smo se skamenile 14:48
TUGA UMESTO SLAVLJA Bivši Novakov trener na rođendan uputio dirljivu poruku preminuloj majci (FOTO) 20:46