SVI NA NOGAMA U DOMU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Čestitke samo pljušte, oglasila se i njena majka! 09:25 Vip 0
MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ PRIZNALA ŠTA JE USREĆUJE Borka ne krije da je on za nju najvažnija osoba ikada 18:15 Vip 0
PRIJA NASMEJANA GRLI MAMINOG DEČKA! Evo u kakvom su odnosu Aleksandra i Fahrudin, ovaj detalj svima privukao pažnju 09:28 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ TRUDNA? Hitno se oglasila njena majka, evo šta je imala da kaže nakon ove informacije 09:38 Vip 0
EVO NA KOGA JE PRIJA POVUKLA Svi u dvorani u Osijeku vrište od sreće, Borka zagrmela na sceni 23:17 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OVO ŽELI ČITAV ŽIVOT Večeras joj se na koncertu pridružila i ona, gori dvorana u Osijeku 23:02 Vip 0
FILIP JE DOBAR ČOVEK I VOLI MOJU ĆERKU: Ekskluzivna ispovest Prijine majke za Alo! o njenom odrastanju i predrasudama 13:02 Vip 0
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZA NOVU GODINU UZIMA BASNOSLOVNU CIFRU Najavljeno i specijalno iznenađenje, njena majka otkrila detalje! 10:28 Vip 1
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POKAZALA KAKVA JE KUVARICA Pevačica se javno pohvalila, u svemu joj pomogla ona! 11:45 Vip 0
ALEKSANDRINA MAJKA NIKAD EMOTIVNIJA U ZAGREBU Borka peva baladu "Sve po starom" i gleda setno u jedinicu 22:51 Vip 0
PREPONOSNA NA SVOJU NASLEDNICU! Evo koje reči je Borka uputila Aleksandri nakon koncerata u Sarajevu! 22:40 Vip 0
ZNALA SAM TO JOŠ TADA: Majka Aleksandre Prijović o ćerkinom uspehu, Borka otkrila nešto što do sada nismo znali! 12:05 Vip 1
SADA JE JASNO OD KOGA JE PRIJOVIĆKA NASLEDILA MOĆAN GLAS Aleksandrina majka se latila mikrofona i pokidala izvođenjem čuvene pesme! (VIDEO) 08:40 Vip 0
ALEKSANDRINA MAJKA OTVORILA DUŠU, PONOVO NA IVICI SUZA: Pogađaju me negativni komentari koji se plasiraju o meni! 20:43 Vip 0
MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ BRIZNULA U PLAČ: Emotivne scene na pevačicinom koncertu, evo šta ju je dirnulo 22:09 Vip 0
OVO SU RITUALI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I NJENE MAJKE Borka otkrila njihovu tajnu, pa spomenula i malog Aleksandra! 11:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. DANAS JE BRENINA SNAJKA, A EVO KAKVO JE DETINJSTVO IMALA Prijina majka je pevačica, roditelji su se razveli, a nema završenu ni srednju školu! 12:30 Vesti 1
Alo/Đ.M. OVO JE MAJKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Takođe je pevačica, nikada se ne eksponira u medijima, a sličnost između njih je neverovatna! (FOTO) 08:09 Vip 0
Alo.rs/D. I. BILE U SVAĐI ZBOG DEČKA! Andreana Čekić se pomirila s Prijinom majkom, oprostila joj što je skinula momka njenoj mami! 11:54 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
"LOŠE VESTI STIŽU" Palo priznanje Amerikanaca: Rusi imaju prednost na svim delovima fronta 20:57 Vesti 0
KLJUČA KOTAO U KURAHOVU! Ukrajinska vojska na pragu katastrofe, Rusi gruvaju iz SVIH oružja (VIDEO) 19:38 Vesti 0
JU, JU, JU, ŠTA LI ĆE REĆI NA OVO U VELIKOJ BRITANIJI, SNIMAK VIDELI MILIONI LJUDI? Princ Vilijam sve više podseća na princezu Dajanu? 20:55