GOCA LAZAREVIĆ PROGVORILA O RAZVODU Otkrila detalje braka sa Zaharom, pa se dotakla i prevare! 20:40 Vip 0
GODINAMA JE IMALA KOMPLEKS Goca Lazarević progovorila o nesigurnostima, pa potkačila mlađe koleginice 23:15 Vip 0
"NEMAM ŠTA DA OBUČEM, NE ZNAM NI DA SE ŠMINKAM" Goca Lazarević psuje dok se sprema za nastup: "Čarape mi pocepane..." 10:55 Vip 0
GOCA LAZAREVIĆ O PALMI! Prisetila se lepih trenutaka ali i situacije kada se naljutila na njega! 15:20 Vip 0
PEVAČICA NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG PALMINE SMRTI Otkrila šta joj je priznao, zbog ovih reči je tada bila u šoku! 16:35 Vip 0
PEVAČICA (70) BOLUJE OD OZBILJNE BOLESTI! Otkrila teške detalje: "Moji vršnjaci mi mirišu na smrt, od tada sam sakata" 20:20 Vip 0
SVI ČEKAJU REAKCIJU ZORICE MARKOVIĆ! Goca Lazarević žestoko odbrila koleginici nakon prozivki, udarila najniže 22:15 Vip 1
SVAKI DAN ME JE TUKAO! Naša pevačica prošla pakao, maltretirana ostala bez krova nad glavom! 17:00 Vip 0
"ZAR JA LIČIM NA NEKOGA KO BI UŠAO U RIJALITI" Goca Lazarević u emsiji brutalno odgovorila na prozivke Zorice Marković! 20:01 Vip 0
SUVO ZLATO I LUKSUZ Ovo je jedna od najskupljih vila na estradi, u vlasništu je naše poznate pevačice 14:02 Vip 0
GOCO, ZGUŽVANA SI KAO HARMONIKA! Nova zadrugarka žestoko udarila na Lazarevićevu, haos se nastavlja! 00:55 Vip 0
"DA SAM SE NAPUMPALA, BILA BIH POPULARNA" Goca Lazarević o estetskim zahvatima, a onda progovorila o novcu 17:55 Vip 0
VENDI ŽESTOKO UDARILA NA GOCU LAZAREVIĆ Rat se nastavlja: To što ćeš kao svaki debelokožac da uzjašeš neki trg... 15:15 Vip 0
BLJUVOTINE, O MENI GOVORI... Goca Lazarević se oglasila za Alo! i odgovorila Zorici Marković na žestoke uvrede! 19:30 Vip 2
GUSKO, TREBA DA TUŽIŠ PLASTIČNOG HIRURGA! Zorica Marković žestoko udarila na Gocu Lazarević, skandal trese estradu 18:30 Vip 1
OTKRIVENA VELIKA TAJNA PESME "VIDOVDAN" Nastala je za pet minuta, a tražio je sekretar patrijarha Pavla! 19:23 Vip 0
KRALA SAM, DRUGARICA MI JE ČUVALA STRAŽU Goca Lazarević šokirala priznanjem, počinila krađu na javnom mestu! 20:40 Vip 0
ZVEKNULA SAM MU ŠAMARČINU, ALI KAD SAM SHVATILA KO JE ON... Naša pevačica o nemilom događaju na nastupu, javnost u šoku 22:20 Vip 0
"SVAKI DAN ME JE TUKAO" Naša pevačica prošla pakao, maltertirana ostala bez krova nad glavom! 13:00 Vip 0
ALO! ISPRED KUĆE ANE NIKOLIĆ U OKOLINI PARAĆINA! Komšije oplele nikad jače, pevačici zameraju vezu sa Raletom: ''Može deda da joj bude'' 18:00 Vip 0
ALO! U KUĆI BABE ENE ČOLIĆ! Prekinula ćutnju o Eliti, otkrila unukinu tajnu: ''Krila je to od mene, znala je da ću joj zameriti'' 20:15 Vip 1
MIROSLAV ČUČKOVIĆ U RINGU PROGOVORIO O BIVŠIM KOLEGAMA: Aleksić i Đilas su rivali, otimaju jedan drugome (VIDEO) 20:00 Vesti 0
OVO JE POBEDNIK PLIVANJA ZA ČASNI KRST U BEOGRADU Danas je Ada "jezero Jordan"! (FOTO/VIDEO) 11:50 Vesti 0
''ZAMONAŠIĆU SE ČIM OSTAVIM CIGARETE I NUDIZAM'' Srpska striptizeta donela bitnu odluku, a evo kako izgleda njen stan u Krnjači 19:16 Vip 1
STRAHINJA (13) PRVI PUT ZAPLIVAO ZA ČASNI KRST I OSVOJIO GA! Pripadnici MUP-a u Užicu poslali emotivnu poruku: "Mi smo danas tu zbog tebe" (FOTO/VIDEO) 11:04 Vesti 0
PRIJATELJI ODUŠEVLJENO PRILAZE LUKI BOJOVIĆU KAKO BI SE POZDRAVILI SA NJIM Svi ostali začuđeni kada su ga ugledali ovde (FOTO/VIDEO) 12:10 Hronika 0
NIKAKVA KRV IZMEĐU SRBA VIŠE NE SME DA PADNE Životna ispovest poznatog glumca Branislava Lečića U RINGU 20:00 Vesti 0
KAO DA JE SUDNJI DAN NA SANTORINIJU Apokaliptične scene na grčkom ostrvu, odvaljene stene padaju u more (VIDEO) 15:33 Vesti 0